Κίνδυνος λόγω χρεών για την Παναχαϊκή

Τι κρύβεται πίσω από το επεισόδιο του Κούγια με τον Ζελελίδη.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του δικηγόρου Γιώργου Ζελελίδη, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και επέμβαση στενού συνεργάτη του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, λόγω μία παλαιάς οφειλής ύψους 17.000 ευρώ προς τον Κώστα Φούφουλα. Η Παναχαϊκή εμφάνισε εξοφλητική απόδειξη, την οποία αμφισβήτησε έντονα ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε αίτηση για να τιμωρηθούν οι Αχαιοί για “δυσφήμιση αθλήματος”.

Όσον αφορά το κομμάτι της οφειλής, το δικαστήριο θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και το πιο πιθανό είναι να δώσει προθεσμία στην Παναχαϊκή να εξοφλήσει το χρέος εντός πέντε ημερών (με όσα έχουν συμβεί, δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για διακανονισμό της οφειλής). Αν δεν συμβεί αυτό, τότε η Φούτμπολ Λιγκ θα είναι αναγκασμένη να μην ορίζει τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, όπως συνέβη στην Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ.

Το ποσό φαντάζει μικρό, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση που απασχολεί τον Κούγια, αφού υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που περιμένουν ανάλογες αποφάσεις μέσα στο προσεχές διάστημα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top