Αλλο ματς είδε ο Ουζουνίδης

Ο αποκλεισμός του Πανιωνίου, φαίνεται πως ενόχλησε τον Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς ο Ελληνας τεχνικός, τα είδε όλα… ανάποδα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Είδε πέναλτι στον Κολοβό. Ενα το κρατούμενο. Είδε φάσεις καθοριστικές για την ομάδα του. Και το καλύτερο; Είδε φάουλ, τις βουτιές του Κολοβού.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν να περάσουμε, φάνηκε στην διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε τις φάσεις με Μπουμάλ και Γιάννου και το πέναλτι του Κολοβού στο τέλος για να περάσουμε. Σήμερα χάθηκε η πρόκριση, όχι στο πρώτο ματς. Ατυχήσαμε με τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, θέλαμε να κάνουμε άλλες αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση στην επανάληψη, έγιναν τόσα φάουλ στον Κολοβό που δεν δόθηκαν.

Για τη φάση του πέναλτι, είπε: «Για μένα, όπως το είδα από τον πάγκο, το πέναλτι ήταν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο διαιτητής ήταν προκατειλημμένος με τον Κολοβό στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απόφαση που πήρε ο Σταύρος Κοντονής: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Σε λίγο θα παίζουμε χωρίς προπονητές και μετά χωρίς παίκτες. Είναι αποφάσεις αυτές;».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top