ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: “Η Παναχαϊκή θα ανέβει” (video)

Παρέμβαση στη «Δίκη» για το σκεπτικό της πρόσληψης Τσιριμπή στην Παναχαϊκή. Η αντίδραση Κούγια.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε το βράδυ της Δευτέρας (02/03) η δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Νέλλη Μαυρίδου. Παρουσία του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια υποστήριξε πώς προσελήφθη στους Αχαιούς ο γενικός αρχηγός, Ποτής Τσιριμπής και εξήγησε, γιατί οι «κοκκινόμαυροι» θα προβιβαστούν στη Super League!

«Το καλοκαίρι εγώ έφερα σε επαφή τον κύριο Κούγια με τον Ποτή Τσιριμπή τον οποίο γνωρίζω», είπε ο Μαυρίδου και συνέχισε: «Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν, φέτος η Παναχαϊκή δεν αδικείται, αλλά ευνοείται. Ο Τσιριμπής είναι επικεφαλής του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Μάνη. Σκέφτηκα ότι έτσι θα έφτιαχναν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή. Ο Ολυμπιακός θα σταματούσε να αδικεί την Παναχαϊκή και ο κύριος Κούγιας να κατηγορεί τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο αυτό προσελήφθη και όπως φαίνεται ο Τσιριμπής βοηθά πολύ, γιατί από το καλοκαίρι η Παναχαϊκή ευνοείται, δεν αδικείται. Και από ό,τι έχω ακούσει από τις μεταξύ τους συζητήσεις, προβλέπω ότι η Παναχαϊκή θα ανέβει φέτος. Η κυβίστηση άξιζε τον κόπο. Επάξια διεκδικεί τον τίτλο του εθνικού κωλοτούμπα»!

Ο Αλέξης Κούγιας χαμογέλασε αμήχανα και απάντησε:

«Μία πληγωμένη γυναίκα τι μπορεί να κάνει… Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να απαντήσω, γιατί αγαπάμε τη γυναικεία προσωπικότητα».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top