ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: “Κόκκινο” της αστυνομίας για Ν. Σμύρνη

Απαγορευτικό της αστυνομίας για την μετακίνηση των φίλων του Ηρακλή στην Νέα Σμύρνη.

Όλα τριγύρω αλλάζουν, όλα τα ίδια μένουν τελικά σε αυτόν τον τόπο. Πανιώνιος και Ηρακλής συμφώνησαν για παρουσία κυανόλευκων οπαδών στη Νέα Σμύρνη (κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στο Καυτανζόγλειο), εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πληρώσει ήδη χρήματα για να βρεθούν στο γήπεδο, ωστόσο η Αστυνομία γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι απαγορεύει την μετακίνηση (οργανωμένη και μεμονωμένη) οπαδών του Ηρακλή.

Τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκαν για την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και Πανιωνίου, με την διοίκηση των “κυανέρυθρων” να είναι θετική στο να δώσει 700 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Ηρακλή στην Θύρα 2 του γηπέδου. Λογάριαζαν όμως χωρίς την αστυνομία.

Την θέση του περί της απαγόρευσης, πήρε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, ο οποίος δήλωσε:

“Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Η αστυνομία με την απόφαση αυτή, γιγαντώνει τη βία. Θα κάνουμε άμεσα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, καλούμε εκεί όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το ξέρουν, ο κόσμος του Ηρακλή θα πάει στη Ν. Σμύρνη”.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου:

Εμείς είχαμε φροντίσει να δώσουμε στον Ηρακλή όσα εισιτήρια χρειαστεί αλλά και να έχει ξεχωριστό εκδοτήριο για τις ανάγκες του κόσμου του. Μάλιστα, είχαμε φροντίσει και τον χώρο στη Θύρα 2 όπου θα φιλοξενούνταν. Η απόφαση της αστυνομίας είναι όμως ξεκάθαρη. Θέλω να πω όμως πως και εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους“.

Στην Μίκρα ενημερώθηκαν άμεσα για την σκανδαλώδη αυτή απόφαση και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις. Ήδη αυτή τη στιγμή γίνεται σύσκεψη, ανάμεσα στα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη αντίδραση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top