Σώστε την ομάδα και φύγετε από εδώ

Το σημερινό σχόλιο των συντακτών της BlueArena.

BlueArena, Απόψεις

Έχοντας διασυρθεί και από τον Αετό Αθηνών, ομάδα που πιθανότατα ελάχιστοι από εσάς γνώριζαν την ύπαρξή της μέχρι φέτος, ένα είναι το ερώτημα: Πιάσαμε πάτο ή υπάρχει ακόμη παρακάτω;

Η ομάδα οδεύει ολοταχώς για την Β’ εθνική και τίποτα δεν δείχνει αυτή τη στιγμή ικανό να αντιστρέψει αυτή την πορεία. Μακάρι να μας διαψεύσετε.

Το πείραμα του Σάκη Αποστολίδη με τον 27χρονο Γιάννη Δαμαλή που μέχρι πέρσι ήταν καλαθοσφαιριστής και ξαφνικά βαφτίστηκε «προπονητής», απέτυχε παταγωδώς.

Προσοχή. Δεν υποστηρίζουμε ότι ο Δαμαλής δεν έχει τις ικανότητες για να εξελιχθεί σε ένα ικανό προπονητή. Αυτή τη στιγμή όμως είναι παντελώς άπειρος για να διαχειριστεί μία ομάδα με τις απαιτήσεις του Ηρακλή. «Στου κασίδη το κεφάλι», όπως λέει και μία παροιμία…

Δεν το λέμε εμείς. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα. Μπορεί η διαιτησία να έχει αδικήσει σε αρκετά παιχνίδια την ομάδα, ωστόσο θα πρέπει επιτέλους άπαντες να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Διότι δεν ευθύνεται μόνο η διαιτησία για την φετινή ξεφτίλα.

Ευθύνονται κυρίως αυτοί που αγωνίζονται, αυτοί που κατευθύνουν την ομάδα και αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Από το καλοκαίρι ήταν φανερό ότι η ομάδα ήταν αδύναμη, παρά τις υπερφίαλες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά περί ομάδας που θα αποτελέσει την έκπληξη της χρονιάς (εκτός αν εννοούσε την δυσάρεστη έκπληξη).

Αντί όμως να ενισχυθεί, όπως έκαναν άλλες ομάδες (η Λιβαδειά για παράδειγμα πήρε τον Γκαγκαλούδη), επιστράτευσαν έναν βετεράνο καλαθοσφαιριστή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τα τελευταία χρόνια (Σφέικος).

Η ομάδα είναι υγιής -στο μέτρο του δυνατού- οικονομικά, ωστόσο αγωνιστικά παραπαίει. Και για τα δύο, υπεύθυνος είναι ο Αποστολίδης, διότι από τη μία αυτός (μόνο) πληρώνει και μπράβο του, αλλά από την άλλη δικές του ήταν όλες οι επιλογές. Σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Υ.Γ.1 Όσοι δεν πιστεύετε στην σωτηρία, καλύτερα να φύγετε από τώρα…

Υ.Γ.2 Δεν ασχοληθήκαμε με όσα γράφονται στο facebook τις τελευταίες ημέρες από την πρώην υπεύθυνη μάρκετινγκ, διότι πολύ απλά προσβάλλουν τον σύλλογο. Δυστυχώς η συγκεκριμένη κυρία μέχρι πρόσφατα εμφανιζόταν ο εκπρόσωπος του μπασκετικού Ηρακλή.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top