Ο έλεγχος παικτών και προπονητή

Ο Ηρακλής ξεπέρασε (και) το εμπόδιο του Φωκικού και παραμένει στην πρώτη θέση με απόσταση αφαλείας από τους διώκτες του.

Ακολουθεί ο έλεγχος παικτών και προπονητή.

ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ 6: Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε ρόλο θεατή. Πιστώνεται μια εξαιρετική απόκρουση στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ενώ είχε άλλη μία απόκρουση στο δεύτερο μέρος, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκάκη.

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ 6: Πολύ καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ ανέβηκε πολλές φορές την δεξιά πτέρυγα για να βοηθήσει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ 4: Σε μέτρια μέρα ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ημίθεου. Δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και φαίνεται αυτό. Κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε σε ορισμένες φάσεις και ευτυχώς δεν στοίχισε στην ομάδα. Ήταν απειλητικός καθώς είχε δύο-τρία σουτ, ενώ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ 6: Σταθερός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή. Μαζί με τον Αργεντίνο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αν και ο Ζιαμπάρης είχε μερικές λάθος τοποθετήσεις από μακρινές μπαλιές αντιπάλων στο πρώτο μέρος.

ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ 6: Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον Αργεντίνο. Σταθερός και νικητής σε όλες τις εναέριες μονομαχίες. Δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ είχε και μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για να σκοράρει.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ 6: Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο. Πολύ τρέξιμο, σωστές πάσες και σταθερός στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια για τον εκπληκτικό φέτος Ιντζόγλου.

ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ 6: Είχε να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι από τον αγώνα στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα 1926. Ο αρχηγός του Ηρακλή είχε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά και το ρεπό φαίνεται πως πήρε τις ανάσες που θα ήθελε. Σταθερός και δραστήριος, μαζί με τον Ιντζόγλου κέρδισαν κατά κράτος τον χώρο του κέντρου. Πολλά χιλιόμετρα από τον αρχηγό.

ΡΟΜΑΝΟ 6: Όταν έχει την μπάλα στα πόδια είναι σαν να την εξαφανίζει. Πάντα επικίνδυνος με το “φαρμακερό” του πόδι, μπορεί να κάνει την ζημιά οποιαδήποτε στιγμή. Βγάζει μαγική σέντρα στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιλιανίδη για το 1-0.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 5: Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο εξτρέμ του Ηρακλή. Δεν πήρε αρκετές προσπάθειες, αν και είχε μια καλή ευκαιρία προς το τέλος του πρώτου μέρους, όταν του έστρωσε ο Ρομάνο την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ 7: Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του. Δραστήριος μέχρι την στιγμή της αλλαγής του. Ατελείωτα χιλιόμετρα από τον εξτρέμ του Ημίθεου. Πέτυχε το γκολ για τον Ηρακλή, κάνοντας εξαιρετική κίνηση στην πλάτη της άμυνας και με τον Ρομάνο να τον “σημαδεύει”, έστειλε με όμορφη κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι, με κορυφαία το χαμένο τετ-α-τετ στο 52ο λεπτό του αγώνα.

ΠΕΡΟΝΕ 5: Είχε πολύ δυνατό ξεκίνημα ο Αργεντίνος επιθετικός. Έχασε δύο ευκαιρίες (8′ και 16′) που θα μπορούσε να πετύχει το γκολ και να “σπάσει το ρόδι”. Είχε διάθεση και όρεξη αλλά παρασύρθηκε από τον ρυθμό του παιχνιδιού.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ 3: Μπήκε στο 67ο λεπτό στην θέση του Περόνε. Αν εξαιρέσουμε το σουτ στο 84ο λεπτό, ήταν κακός και δεν βοήθησε την ομάδα επιθετικά. Χρειάζεται παιχνίδια ο Έλληνας επιθετικός, καθώς ο Ηρακλής θέλει τον καλό Αγγελούδη.

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ 5: Αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά και αντικατέστησε τον σκόρερ του Ηρακλή, Κοσμά Τσιλιανίδη. Είχε όρεξη, έκανε προσπάθειες και είχε καλές ενέργειες για τον χρόνο που αγωνίστηκε ενώ εκεί που χρειάστηκε να κρατήσει μπάλα το έκανε με σωστό τρόπο.

ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ -: Παρθενική εμφάνιση για τον Κώστα Ρουγκάλα που πέρασε στα τελευταία λεπτά στην θέση του Ρομάνο. Η απόδοσή του δεν μπορεί να κριθεί.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6: Εξαιρετικά στημένη η αμυντική λειτουργία του Ηρακλή. Δεν του βγήκε η αλλαγή του Αγγελούδη και σίγουρα περιμένει περισσότερα από τον Έλληνα επιθετικό. Προτίμησε να ξεκινήσει τον Τσιλιανίδη αντί του Τσιλιγκίρη και δικαιώθηκε με το πολύ καλό παιχνίδι του εξτρέμ του Ηρακλή. Η ομάδα έδειξε επηρεασμένη από το ρεπό κάτι που δήλωσε και ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top