Μη γίνεις ο… νέος Ανδριανός

Το σημερινό σχόλιο των συντακτών της BlueArena.

BlueArena, Απόψεις

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι η πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο νέας αναστολής των πρωταθλημάτων.

Αν δεν χάσαμε το μέτρημα, αυτή θα είναι η τρίτη αναστολή σε διάστημα λίγων μηνών. Θυμάστε να προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα με τις προηγούμενες; Κανένα απολύτως.

Οπότε, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τι έχει στο μυαλό του ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και προτίθεται να… βγάλει από το συρτάρι ένα αποτυχημένο μέτρο του αποτυχημένου προκατόχου του.

Αν θέλεις να καθαρίσεις το ποδόσφαιρο, ξεκινάς από την κεφαλή. Από αυτούς που ελέγχουν το άθλημα και τα ονόματά τους φιγουράρουν σε εισαγγελικά πορίσματα. Καθαρίζεις αυτούς, στέλνεις μηνύματα στους υπόλοιπους και αποδεικνύεις ότι έχεις αυτό που δεν διέθεταν οι προκάτοχοί σου. Κάκαλα…

Όσο αποδέχεσαι να συνδιαλέγεσαι με τύπους όπως ο Μποροβήλος, έστω και λόγω της θέσεως που κατέχει, καμία αναστολή δεν πρόκειται να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top