“Λουκέτο” στα πρωταθλήματα βάζει ο Κοντονής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για διακοπή επ’ αόριστον όλων των πρωταθλημάτων είναι ήδη ειλημμένη και την Τετάρτη αναμένεται να πάρει την τυπική έγκριση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Το SDNA σας ενημέρωσε από το πρωί για την σκέψη του Σταύρου Κοντονή σχετικά με την αναστολή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, έπειτα από τα μαζικά κρούσματα βίας. Μερικές ώρες μετά, η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται…

Ακόμα κι αν υπήρχαν δεύτερες σκέψης στον υφυπουργό Αθλητισμού, αυτές άρθηκαν με τα όσα θλιβερά έγιναν στο Δ.Σ. της Superleague και τα επεισόδια που προκάλεσαν την διακοπή του. Η απόφαση του κυρίου Κοντονή για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων είναι πια ειλημμένη και αύριο Τετάρτη αναμένεται να πάρει και την τελική έγκριση από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι ήδη ενημερωμένος για τις εξελίξεις.

Αυτό πια που μένει, είναι να διευκρινιστεί αν μιλάμε για διακοπή μόνο των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ή αν η απόφαση αυτή του υφυπουργού Αθλητισμού αφορά το σύνολο των ομαδικών αθλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top