«Η ομάδα δικαιούται να φτάσει στο final 4»

Ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Δαμαλής.

Ακαδημία, Μπάσκετ

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών απέναντι στον Άρη  αν και όπως δήλωσε θα μπορούσαν να κρατήσουν μεγαλύτερη διαφορά. Όσο για τη ρεβάνς σε λίγες μέρες στο Αλεξάνδρειο, δηλώνει ότι η ομάδα θα παλέψει με νύχια και με δόντια.

 

«Αυτή η νίκη είναι ιστορική για τα τμήματα του Ηρακλή αν σκεφτούμε πως ο Άρης είναι ο περσινός πρωταθλητής στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα από τα σπλάχνα του Ηρακλή, που δουλεύει πρωί-βράδυ, τα παιδιά έφτυσαν αίμα. Είναι μια μεγάλη νίκη, σαφώς αδικούμαστε από το πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ αλλά η ομάδα δικαιούται να πάει στο final four. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, με έκαναν περήφανο. Δικαιώνουν τη δουλειά και τον κόπο τους (σ.σ. η ομάδα δεν έκανε διακοπές το καλοκαίρι)».

Για τη ρεβάνς στο Αλεξάνδρειο:

« Δεν ήμασταν στον πρώτο όμιλο στο πρωτάθλημα για να έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια σε γήπεδα όπως το Παλέ και θα υπάρξει αποπροσανατολισμός στην αρχή αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στο παιχνίδι με τον Άρη, να χτυπήσουμε τη νίκη, με νύχια και με δόντια. Θα είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Μπορούσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά αλλά εκεί φάνηκε η εμπειρία των παικτών του Άρη. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Άρη που τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

«Ήταν μια γιορτή του μπάσκετ το παιχνίδι, είχε αρκετό κόσμο, οι φίλαθλοι ήταν κόσμιοι και τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας».

Σχετικά Άρθρα

Παπαδούλης: “Γίνεται συστηματική δουλειά στην Ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή”

Μπάσκετ

Back to Top