Χρόνια πολλά Ζοέλ (video)

Τα 37 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Ζοέλ Επαλέ.

Blue Moments, Διάφορα

Ο Καμερουνέζος ήρθε στον Ηρακλή τον Ιανουάριο του 2005 και βοήθησε την ομάδα να έχει μία εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό εκείνης της χρονιάς. Αυτό το εξάμηνο ήταν μία πρόγευση για το τι θα ακολουθούσε.

Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φανταστικής πορείας του Ημίθεου την επόμενη περίοδο. Ο Ηρακλής τερμάτισε τέταρτος παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, υπό τις οδηγίες του Σάββα Κωφίδη. Με το πολύ καλό ποδόσφαιρο και την τέταρτη θέση, ο Ηρακλής αγωνίστηκε την επόμενη χρονιά στο ΟΥΕΦΑ αντιμετωπίζοντας την Βίσλα Κρακοβίας.

Στην δεύτερη χρονιά του Επαλέ στον Ημίθεο, όλα ήταν διαφορετικά. Τα πολλά διοικητικά προβλήματα, ουσιαστικά διέλυσαν την ομάδα και οδήγησαν τον Καμερουνέζο εκτός Ηρακλή (τον Ιανουάριο του 2007 τον αγόρασε η Μπόχουμ).

Στα δύο χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα, ο Καμερουνέζος είχε 56 συμμετοχές και 21 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε και αγωνίστηκε δέκα φορές με τα “κυανόλευκα” χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ και μετά το σκάνδαλο του υποβιβασμού αποχώρησε.

Οι συντελεστές της BlueArena εύχονται χρόνια πολλά στον Καμερουνέζο πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, με υγεία πρώτα και πάνω απ’ όλα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top