«Τυχερός που είμαι σ’ αυτή την ομάδα»

Το 13ο κύπελλο έφερε και προσωπική διάκριση για τον Κώστα Καπετανίδη που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του final four.

Ακαδημία, Βόλει

Όπως δηλώνει ο διαγώνιος του Ηρακλή, η διάκριση του MVP είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο αλλά αισθάνεται και τυχερός που είναι παίκτης του Ηρακλή.

 

«Είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση για μένα κάναμε πολύ σκληρές προπονήσεις και μ’ αυτά τα τελευταία ματς που παίξαμε πιστεύω ότι δείξαμε το ταλέντο μας. Η νίκη κρίθηκε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες, κατά τη γνώμη μου δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε και μπορούσαμε πιο εύκολα να κερδίσουμε τον αγώνα αλλά δεν είχαμε το μυαλό μας τόσο συγκεντρωμένο».

volley iraklis - xanth telikos efivwn 31

«Σαν μικρός -σε ηλικία- παίκτης θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρίσκεται σ’ αυτή την ομάδα και μου δίνονται ευκαιρίες από τον προπονητή μου Χρήστο Πάτρα να δείξω το ταλέντο μου και πόσο πολύ έχω εργαστεί σ’ αυτή την ομάδα και μ’ αυτό τον τρόπο να πάω πιο μπροστά».

«Σε λίγες μέρες είναι το πανεπαρχιακό, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα γιατί έχουμε κάποιους καινούριους παίκτες, να βρεθούμε και να δεθούμε σαν ομάδα, για να παίξουμε ωραίο βόλεϊ στους επόμενους αγώνες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top