Υπάρχουν οι βάσεις για τη νέα δυναστεία

Το σχόλιο της ημέρας από τους συντάκτες της BlueArena.

BlueArena, Απόψεις

Από τη στιγμή που η Θεσσαλονίκη «ανακάλυψε» ένα νέο άθλημα που ονομάζεται πετοσφαίριση, το σημερινό σχόλιο θα είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο άθλημα. Μία απλή νίκη του δικεφάλου κόντρα στον καλύτερο πελάτη μας επί σειρά ετών, ήταν αρκετή για να γίνει το βόλεϊ βασικό θέμα σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ραδιοφωνικών εκπομπών.

Όποιος δεν είναι κοντόφθαλμος, αντιλαμβάνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία φωτοβολίδα. Όπως ήταν στο παρελθόν η Σύρος, ο Παμβοχαϊκός και άλλες ομάδες. Αξιοποιώντας τα (πολλά) χρήματα από την χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» και εκμεταλλευόμενος την απουσία του Ηρακλή, κατάφερε να γίνει η δεύτερη δύναμη, εξακολουθώντας όμως να μην έχει καμία απολύτως δυναμική. Στο κλειστό της Πυλαίας, οι αθλητές είναι περισσότεροι από τους θεατές, ενώ στις ακαδημίες είναι ανύπαρκτος.

Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του. Ο Χρήστος Πάτρας έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που, όπως έδειξε στο κύπελλο με την Αλεξανδρούπολη, με την προσθήκη λίγων και καλών έμπειρων παικτών, θα πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο στην Α1. Την ίδια στιγμή, οι ακαδημίες του συλλόγου επιστρέφουν στο υψηλό επίπεδο των περασμένων ετών. Ο χθεσινός τίτλος της εφηβικής ομάδας, ήταν απλά και μόνο η επιβεβαίωση. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται αυτό που (ξανα)δημιουργείται και φέτος αγκάλλιασε από το ξεκίνημα την προσπάθεια. Αν οι διοικούντες, που τους αξίζουν ένα μπράβο για το γεγονός ότι έχουν κρατήσει όρθιο το τμήμα, καταφέρουν να επιλύσουν το πρόβλημα με τον ΑΦΜ, τότε όλα θα μπουν στην θέση τους και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top