“Εδώ θα είστε και του χρόνου”

Το μήνυμα του Μυροφορίδη στους Χουάντερσον, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδη και Μπουκουβάλα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η εντυπωσιακή πορεία του Ηρακλή σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι βέβαιο ότι άνοιξε την όρεξη διαφόρων ομάδων που “λιγουρεύονται” ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων.

Θα μείνουν όμως με την όρεξη, μιας και στην Μίκρα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Για τους νεαρούς παίκτες δεν γίνεται καν συζήτηση, μιας και άπαντες έχουν συμβόλαιο (τουλάχιστον) και για την επόμενη σεζόν.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, είναι πέντε. Ο λόγος για τους Χουάντερσον, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδη, Μπουκουβάλα και Μπαρτολίνι. Με τους τέσσερις πρώτους, ο Μυροφορίδης είχε μία πρώτη κουβέντα.

“Εδώ θα είστε και του χρόνου”, ήταν το κεντρικό νόημα όσων τους είπε και το προσεχές διάστημα θα γίνει συζήτηση για τους όρους και την διάρκεια των νέων τους συμβολαίων. Άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές ξεκαθάρισαν ότι στο μυαλό τους υπάρχει μόνο ο Ηρακλής.

Ανάλογη συζήτηση θα γίνει άμεσα και με τον Μπαρτολίνι, τον οποίο επίσης θέλει να διατηρήσει ο Ηρακλής στο ρόστερ και της επόμενης περιόδου. Μπορεί η απόφαση για την απόκτησή του να εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, λόγω της μακράς αποχής του από τα επίσημα παιχνίδι, ωστόσο οι Παπαδόπουλος και Μυροφορίδης έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top