Χ.Πάτρας: «Στο τέλος κερδίζει ο Ηρακλής»

Ο Χρήστος Πάτρας οδήγησε για ακόμη μία χρονιά την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων, με τη νίκη επί της ΧΑΝΘ στον τελικό.

Ακαδημία, Βόλει

Ο τεχνικός των κυανόλευκων εξέφρασε το παράπονο του για τη διαιτησία αλλά όπως τονίζει στη BlueArena «όλοι θα παίζουν καλά και στο τέλος θα κερδίζει ο Ηρακλής».

Παιχνίδι αρκετά δυνατό, με συναρπαστική εξέλιξη….

«Νομίζω ότι ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, πιστεύω ότι τα παιδιά άντεξαν σε πολλά πράγματα που έγιναν μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν ένα «κακοπαιγμένο» παιχνίδι με πολλά λανθασμένα σφυρίγματα, άσχημα σφυρίγματα -όχι εσκεμμένα- και όλα μονόπλευρα. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, μπορέσαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν σου σφυρίζουν τον πασαδόρο σε έξι εφτά πιαστά, που είναι πασαδόρος της Εθνικής και απέναντι δεν υπάρχει τίποτα , ήταν πολλά και πάλι καλά που άντεξε και μπόρεσε να ανταπεξέλθει και να συνεχίσει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν ίσως το μελανό σημείο σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από αυτά που λείπουν στη Θεσσαλονίκη. Εμείς πάνω από όλα θέλουμε τέτοια παιχνίδια για τα παιδιά γιατί μέσα από αυτά θα δημιουργηθούν οι καινούριοι αθλητές που θα στελεχώσουν τις ομάδες».

Που κρίθηκε η νίκη

«Όλοι θα παίζουν καλά και στο τέλος θα κερδίζει ο Ηρακλής Αυτό είναι το μήνυμα, είναι το 13ο πρωτάθλημα και αυτό να το ξέρουν όλοι. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να έχουμε κάθε χρονιά δυνατές ομάδες από πίσω, θα επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών και θέλουμε και οι άλλες ομάδες να κάνουν έτσι για να έχουμε δυνατό πρωτάθλημα».

Η ομάδα εξασφάλισε και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

«Έχουμε έναν καινούριο κύκλο, θα μπορέσουμε να είμαστε και πιο έτοιμοι, λείπουν παιχνίδια από αυτή την ομάδα γιατί παίζουν αρκετοί στην ανδρική ομάδα και τώρα θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top