Η… περίεργη πώληση Κιβρακίδη

Πρόσωπο των ημερών ένας ποδοσφαιρικής που “χάθηκε” με περίεργο τρόπο από τον Ηρακλή.ο

Διάφορα, Ροπαλιές

Η εξαιρετική εμφάνιση του Κυριάκου Κιβρακίδη (και) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, φέρνουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στον προθάλαμο της εθνικής ανδρών.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αθηναϊκών ΜΜΕ, ο Κωστένογλου σημείωσε το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή των κυανόλευκων και πλέον τίθεται υπό στενή παρακολούθηση.

Η εξέλιξη όμως του ποδοσφαιριστή, δημιουργεί ερωτηματικά για το τι συνέβη τον χειμώνα του 2014, όταν η -τότε- διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, αποφάσισε να παραχωρήσει τον παίκτη με κανονική μεταγραφή στον Αιγινιακό, έναντι ενός εξευτελιστικού ποσού (περίπου 20.000 ευρώ).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα που εισέπραξε η ΠΑΕ Ηρακλής ήταν λιγότερα ακόμη και της ρήτρας που είχε τοποθετηθεί, στο συμφωνητικό παραχώρησης του Κιβρακίδη στον Αιγινιακό με την μορφή του δανεισμού, λίγους μήνες νωρίτερα.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από τον Αιγινιακό, ο παίκτης πουλήθηκε στον Ατρόμηνο, έναντι ενός σεβαστού ποσού.

Το τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση, το γνωρίζουν μόνο όσοι ενεπλάκησαν στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Η ουσία όμως είναι ότι ο Ηρακλής έχασε για 20.000 ευρώ έναν 22χρονο -τότε- ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμερα είναι βασικός στον Ατρόμητο και υποψήφιος για την εθνική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top