Ο μοναδικός σκόρερ ενός ολόκληρου…γύρου (video)

Πως ο Βλάσης Καζάκης πέτυχε το ένα και μοναδικό τέρμα που δέχθηκε ο Ηρακλής σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Στην αποστολή της ομάδας του Αιγινιακού που θα αγωνιστεί αύριο στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή μετέχει και ο Βλάσης Καζάκης. Σε κάθε άλλη περίπτωση το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μπορεί να μην σας έλεγε τίποτα, αλλά για τον Ημίθεο των φετινών ρεκόρ που σπάνε το ένα μετά το άλλο παίζει ρόλο, υπό την έννοια ότι είναι ο μοναδικός παίκτης της Football League που κατάφερε να νικήσει την αμυντική γραμμή και τον Χουάντερσον, σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, χρειαζόταν και η βοήθεια του διαιτητή Ζούγρα από την Κοζάνη, ο οποίος την ώρα της εκτέλεσης κόρνερ έδειξε να γίνει η αλλαγή του Τσιλιανίδη με τον Κάσσο. Η εντολή αυτή τελικά αγνοήθηκε, η εκτέλεση έγινε με τους παίκτες του Ηρακλή σχεδόν να μην αντιδρούν, ο Καζάκης που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, με πλασέ στην κίνηση μείωσε και ο Ζούγρας μέτρησε το γκολ. Όσο για την αλλαγή, έγινε δευτερόλεπτα μετά το γκολ.

Έκτοτε ο Ηρακλής κράτησε το απαραβίαστο της εστίας του, για έναν ολόκληρο γύρο, μέχρι την ημέρα που συνάντησε την έτερη ομάδα του Νομού Πιερίας, τον Πιερικό στο Καυτανζόγλειο από τον οποίο δέχτηκε άλλα δύο.

Τέλος θυμίζουμε ότι η ήττα προκάλεσε την παραίτηση του μέχρι τότε προπονητή του Αιγινιακού, Αλέκου Θεοδωρίδη, τον οποίο διαδέχτηκε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος που παραμένει στον πάγκο μέχρι και σήμερα!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top