“Δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο”

Ο Δημήτρης Γελαδάρης μίλησε για τον Πασχάλη Κάσσο και την πορεία του στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δηλώσεις του Δημήτρη Γελαδάρη φιλοξενεί η εφημερίδα Μέτροσπορ, στο σημερινό της φύλλο, με τον πολύπειρο αμυντικό να αναφέρεται στον Πασχάλη Κάσσο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης για δύο χρόνια στην Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Γελαδάρης ήταν συμπαίκτης με τον Κάσσο για δύο χρόνια στη Δόξα Δράμας. Όταν κάποια στιγμή, το καλοκαίρι, του ζητήθηκε η γνώμη (είναι ένας από τους μέντορές του), του είπε: «Πάνε με «κλειστά μάτια» στον Ηρακλή. Είναι πολύ καλό και το προπονητικό τημ και η διοικητική οργάνωση».

Ακόμη και τώρα, μιλάνε αρκετές φορές στη διάρκεια της εβδομάδας. Ο πολύπειρος Γελαδάρης, λέει στη “M”: «Είναι εβδομάδες που θα μιλήσουμε και δύο φορές στο τηλέφωνο. Σε αυτό το εξάμηνο που βρίσκεται στον Ηρακλή έχει τρομερή βελτίωση. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάντα και στο λέω εγώ που πάω στην προπόνηση, πάντα, μία και μιάμιση ώρα πριν.

Δουλεύει ακατάπαυστα. Είναι αδαμάντινος χαρακτήρας», είπε και πρόσθεσε: «Είναι δυνατός παίκτης. Ο προπονητής μπορεί να τον βάλει όπου θέλει. Πάντα θα δώσει την ψυχή του στο γήπεδο.

Για μένα, δεν είναι έκπληξη το ότι σηκώνει το βάρος της φανέλας σε μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής που πρέπει να είναι στη Σούπερ Λίγκα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top