“Πρώτος στόχος η άνοδος”

Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι από τις αποκαλύψεις για τον φετινό Ηρακλή.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ημίθεου, έχει εξαιρετική απόδοση σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και αυτό φαίνεται από την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς μίλησε στην BlueArena για το παιχνίδι με τον Τύρναβο αλλά και για τον αγώνα της Τετάρτης (11/2 – 16:00) με τον Πανιώνιο για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή:

“Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Τύρναβος ήρθε να παίξει άμυνα στο Καυτανζόγλειο. Ψάξαμε να βρούμε χώρους για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο και το καταφέραμε λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Πετύχαμε το γκολ σε ένα πολύ κομβικό σημείο”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σαραμαντάς και συνέχισε, “Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Κάναμε διαχείρηση αποτελέσματος και καταφέραμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ και να κλειδώσουμε την νίκη”.

Για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο, είπε: “Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τους “8” του κυπέλλου και το έχουμε στο μυαλό μας, αν και πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ό,τι προκύψει από το κύπελλο είναι καλοδεχούμενο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top