Μια ξεχωριστή προπόνηση (photogallery)

Υπό την παρουσία ατόμων με Αναπηρία από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ηρακλη στο Καυτανζόγλειο, πριν από το παιχνίδι με τον Τύρναβο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής προπονήθηκε σήμερα (5/2) για τελευταία φορά στο Καυτανζόγλειο πριν από την αυριανή αναμέτρηση με τον Τύρναβο, όμως αυτή η προπόνηση δεν ήταν απλή. Ήταν ξεχωριστή.

Και αυτό γιατί το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών παρακολούθησαν και άτομα με Αναπηρία από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς από το ΕΕΕΕ Κιλκίς. Να σημειωθεί ότα τα άτομα αυτά, συνόδευαν ο Χρήστος Γιόβας (γυμναστής), η Ηλωνίδου Κατερίνα (συνοδός), η Γεωργία Τριανταφυλλίδου (κοινωνική λειτουργός), η Φωτεινή Βαρβάρα (φυσικοθεραπεύτρια), η Κική Τσακιρίδου (φυσικοθεραπεύτρια) και η Αναστασία Καφαντάρη (νοσηλεύτρια).

Μάλιστα πριν από την έναρξη της προπόνησης, όλοι οι εκπρόσωποι του Κέντρου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς επίσης και να φωτογραφηθούν με το προπονητικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί, πως η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνεννόηση των ιδρυμάτων του Κιλκίς με την ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία για μία ακόμη φορά κατέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top