Ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς οι Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης (pics)

Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης κέρδισαν βραβεία στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aρωμα… Ηρακλή είχε η βραδιά βραβείων του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών)  που διεξήχθη σήμερα στην Αθήνα, υπό την αιγίδα των καναλιών “Novasports”. Στην εκδήλωση που έδωσαν το παρών οι κορυφαίοι αθλητές της περσινής χρονιάς, το παρών έδωσαν και δύο άσοι του Ηρακλή. 

Οι Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης βραβεύτηκαν από τους συναδέλφους τους για τις περσινές τους επιδόσεις. Ο αρχηγός του Ηρακλή, πήρε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς, στον Βόρειο όμιλο της Football League, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης κέρδισε αυτό του κορυφαίου νέου παίκτη.

Αμφότεροι έδωσαν το παρών και παρέλαβαν τα βραβεία τους. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που είπε: “Είναι μεγάλη μου τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηρακλή, τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό αυτής της ομάδας, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ανάμεσά σας. Θέλω με τη σειρά μου να το αφιερώσω, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στην κοπέλα μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου στα καλά, αλλά κυρίως στα άσχημα, καθώς το επάγγελμά μας είναι πολύ δύσκολο”.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Πουρτουλίδης, τόνισε: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για το βραβείο αυτό. Νομίζω το σημαντικότερο είναι η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, σε κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Το αφιερώνω σε όλους μου τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου που με πίστεψαν και με βοήθησαν παρόλο που δεν τα καταφέραμε. Το βραβείο αυτό θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και σε όλους αυτούς που εγώ μέσα μου, νιώθω ως οικογένεια και με ανέχονται στην τρέλα που έχω με το ποδόσφαιρο και με στήριξαν στα δύσκολα. Μακάρι να μπορέσω να τους ανταποδώσω στο μέλλον”.

Να σημειωθεί πως υποψήφιος για την κατηγορία του καλύτερου προπονητή ήταν και ο Γκιγιέρμο Ογιος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top