Η απόδειξη της σφαγής (video)

O Ηρακλής φωνάζει για την διαιτησία του αγώνα με το Ψυχικό.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επιστολή διαμαρτυρίας σε ΕΟΚ και ΟΔΚΕ έστειλε ο μπασκετικός Ηρακλής, ζητώντας την εξαίρεση του Ξενικάκη, στο πρόσωπο του οποίου συγκεντρώνεται η κυανόλευκη οργή. Ως αποδεικτικό στοιχείο της σφαγής, αναρτήθηκε ένα βίντεο διάρκειας έξι λεπτών, με όσα συνέβησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με το Ψυχικό…

«Κύριοι,

Είναι η πρώτη φορά πού ο σύλλογός μας, μετά την επάνοδό του στην Α2 Εθνική κατηγορία, εκδίδει ανακοίνωση κατά διαιτησίας. Πρόκειται για τη διαιτησία του αγώνα Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ-Α.Ε ΨΥΧΙΚΟΥ που διεξήχθη στις 24/1/2015 και για τον οποίον σας προσκομίζουμε και συνοδευτικό βίντεο με κάποια από τα πολλά και ξεκάθαρα λάθη των διαιτητών και κυρίως του κ. Ξενικάκη, για τον οποίο και ζητούμε την εξαίρεση του. Τους θεωρούμε υπεύθυνους για την ανατροπή του αγώνα, μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, τόσο από την αρχή του β’ ημιχρόνου, όσο και στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τα σφυρίγματά τους (κάποια από τα οποία παρουσιάζονται στο βίντεο). 


Ο κ. Ξενικάκης θεωρούμε ότι προσπάθησε να επηρεάσει και άλλες φορές το αποτέλεσμα του αγώνα εναντίον της ομάδας μας στα παιχνίδια με τις ομάδες ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ, στα οποία η ομάδα μας έχασε ξαφνικά την διαφορά που είχε ανακτήσει στο σκορ στα τελευταία λεπτά, αλλά και τη νίκη. Ενώ κάτι παρόμοιο πήγε να συμβεί και στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τον σεβόμαστε σαν άνθρωπο, αλλά η συμπεριφορά του ως διαιτητής απέναντι στην ομάδα μας και στο παρελθόν και φέτος, είναι απαράδεκτη και δείχνει εμπάθεια προς το σύλλογό μας. Τα λάθη που σας παραθέτουμε στο βίντεο είναι κραυγαλέα και σας καλούμε αφενός, να προστατεύσετε το σύλλογο μας με την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή και αφετέρου την αξιοπιστία και προστασία του πρωταθλήματος. 


Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία υπόνοια από τη μεριά μας, πως η ομάδα Α.Ε. ΨΥΧΙΚΟΥ φέρει κάποια ευθύνη για τα σφυρίγματα των διαιτητών, τους συγχαίρουμε για την μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. 
Παρακαλούμε, όπως μας κοινοποιήσετε και αιτιολογήσετε την όποια απόφασή σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Για τον Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ»

 

Σχετικά Άρθρα

Basket League: To τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών

Μπάσκετ

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top