“Ούτε από έξω να περάσουν”

Πυρ και μανία είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή με την διαιτησία που έτυχαν οι «κυανόλευκοι» στο παιχνίδι με το Ψυχικό…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σάκης Αποστολίδης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ωρα για μπλε» και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ζητήσει την εξαίρεση των δύο διαιτητών.

«Δεν πάει άλλο. Φτάνει. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο στον Ηρακλή. Εγιναν εγκλήματα στο Ιβανώφειο τ0 Σάββατο. Εμείς θα ζητήσουμε την εξαίρεση των δύο διαιτητών. Δεν θέλουμε να έρθουν ποτέ ξανά στο Ιβανώφειο. Ούτε από έξω να περάσουν. Εχουμε αγανακτήσει», είπε και συνέχισε: «Μέχρι τώρα αποφασίσαμε να μην βγάλουμε ανακοινώσεις, οι παίκτες φωνάζουν να τους προστατεύσουμε. Θα σας πω δύο παραδείγματα μόνο. Ο Κοθράς έπαιξε 32’, είναι  ο πλέι μέικερ της ομάδας μας, κατεβάζει τη μπάλα, πασάρε, σουτάρει και δεν πήρε ένα φάουλ. Την ίδια ώρα ο αντίστοιχος παίκτης του Ψυχικού εκτέλεσε 20 βολές. Στην τελευταία φάση η επαναφορά της μπάλας για το Ψυχικό κράτησε έξι δευτερόλεπτα και οι διαιτητές δεν σφύριξαν παράβαση. Ο προπονητής του Ψυχικού έβριζε στο ένα μέτρο τον διαιτητή και αυτός δεν τον απέβαλλε. Τι άλλο πρέπει να γίνει;».

Για να καταλήξει: «Εμείς πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, παίζουμε ωραίο μπάσκετ, πλέον θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και πιστεύουμε να ξεκολλήσουμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero Fm”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top