Όταν είσαι μεγάλη ομάδα…

Η BlueArena σχολιάζει τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

BlueArena, Απόψεις

Από το βράδυ του Σαββάτου και την βλακώδη απώλεια δύο βαθμών, έχει ξεκινήσει μία συζήτηση μεταξύ των φιλάθλων, για το εάν θα πρέπει ο Ηρακλής να “χτυπήσει” το αυριανό παιχνίδι στην Τρίπολη ή να το… αφήσει, στρέφοντας την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η θέση της BlueArena σε αυτό το ζήτημα είναι ξεκάθαρη. Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται ο Ηρακλής, δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορεί για οποιαδήποτε διοργάνωση συμμετέχει. Επιλογή διοργανώσεων και αγώνων κάνουν μόνο οι μικρές ομάδες.

Ως μεγάλη ομάδα, ο Ηρακλής οφείλει -και να είστε βέβαιοι ότι θα το κάνει- να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου. Όχι επειδή αντιμετωπίζει την ομάδα του Μποροβήλου, αλλά διότι ήταν, είναι και θα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Και όταν με το καλό ολοκληρωθεί το αυριανό παιχνίδι, θα ασχοληθεί με το σημαντικό παιχνίδι του Βόλου, όπου θα αγωνιστεί με στόχο να καλύψει την γκέλα κόντρα στον Πιερικό.

ΥΓ1 Το αποτέλεσμα των εκλογών, αποτέλεσε μία (ακόμη) τιμωρία των Κυβερνήσεων που κατέστρεψαν τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και προσπάθησαν να του αρπάξουν την ακίνητη περιουσία. Προφανώς και οι ψηφοφόροι-φίλοι του Ηρακλή δεν καθόρισαν μόνοι τους το αποτέλεσμα, ωστόσο όπως έχουμε σημειώσει πολλάκις στο παρελθόν, ο Ηρακλής αποτελεί τον καθρέπτη της κοινωνίας.

ΥΓ2 Η σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, το απίστευτο ποσοστό του Βασίλη Λεβέντη (αν είχε τη μισή προβολή από αυτή που είχαν οι Κουβέλης, Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, ίσως ξεπερνούσε και το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ) και η ύπαρξη 7.500 Ελλήνων που έστειλαν και πάλι τον “μπουμπούκο” στην Βουλή, είναι τα τρία στοιχεία από τις βουλευτικές εκλογές που προκαλούν αίσθηση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top