Όλοι το πήραν αψήφιστα…

Ο Δημήτρης Βλάχος σχολιάζει την γκέλα του Ηρακλή κόντρα στον Πιερικό.

Το κύριο χαρακτηριστικό του φετινού Ηρακλή, είναι η σοβαρότητα. Αυτό ακριβώς έλειπε το Σάββατο κόντρα στον Πιερικό. Τα γρήγορα γκολ του Ρομάνο και η εμφανής διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, έκαναν τους πάντες να πιστέψουν ότι το ματς τελείωσε 75 ολόκληρα λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα. Όταν χάνεις τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, όταν “πουλάς” την μπάλα με αβίαστα λάθη στο κέντρο, όταν δεν δείχνεις διάθεση να κυνηγήσεις το τρίτο γκολ, είναι λογικό να δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει ένα μικρό θαύμα. Διότι είναι θαύμα το γεγονός ότι ο Ηρακλής του ενός γκολ σε 12 ματς πρωταθλήματος, δέχτηκε δύο σε εννιά λεπτά και απέναντι σε μία ομάδα με 18χρονα παιχνίδια.

Ήταν φανερό ότι άπαντες πήραν (ή καλύτερα πήραμε) το ματς αψήφιστα. Από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και ολοκληρώθηκε ο αγώνας στον Εύοσμο, ένας αριθμός είχε σφηνωθεί στο μυαλό μας. Το “8”. Η διαφορά δηλαδή που θα έχτιζε ο Ηρακλής αν κέρδιζε τον Πιερικό. Χωρίς όμως να ιδρώσεις, χωρίς να παλέψεις, δεν κερδίζεις ούτε την Δάφνη Ευαγγελισμού. Αψήφιστα όμως πήραν το παιχνίδι και οι περισσότεροι φίλοι του Ηρακλή, αφού ούτε οι μισοί από όσους βρέθηκαν την Τετάρτη με την Τρίπολη πήγαν χθες στο Καυτανζόγλειο.

Αν το πάθημα γίνει μάθημα ενόψει της συνέχειας, ίσως αυτό το παιχνίδι κάνει καλό στην ομάδα. Χάθηκαν δύο βαθμοί, αλλά ίσως έτσι έπρεπε να γίνει για να αντιληφθούν άπαντες ότι απαιτείται σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top