Για τις “κλειδαριές” και τα 500.000 ευρώ, ούτε κουβέντα…

Απίστευτες δηλώσεις που ξεπερνούν τα όρια της απλής πρόκλησης, από τον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Έχοντας προφανώς διαγράψει από το μυαλό του το αμαρτωλό 2011, αυτοπαρουσιάστηκε ως εξυγιαντής του ποδοσφαιρικού και ξεστόμισε την απίστευτη ατάκα… “Μόνοι ενάντια στην βρωμιά”.

Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αρκαδίας και… εξοργιστείτε:

Σχετικά με τις συνθήκες που διεξάγεται με το πρωτάθλημα: «Όλα παίζουν το ρόλο τους και το σύστημα και ο κόσμος. Αλλιώς παίζεις σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Λεωφόρο και αλλιώς στον Πλατανιά ή στην Τρίπολη. Εμείς τους υποδεχόμαστε με τριαντάφυλλα, είμαστε άνθρωποι, όχι ζώα. Δεν θέλουμε να ανακατευτούμε με τη βρωμιά, με το παραποδόσφαιρο και θέλουμε να παίρνουμε ότι μας ανήκει χωρίς να αδικούμαστε. Είναι δύσκολο να πούμε πάμε για πρωτάθλημα. Οι ομάδες με κόσμο, έχουν περισσότερα έσοδα, περισσότερες διαφημίσεις, για να πάμε πιο πάνω πρέπει να υπερβούμε το μπάτζετ. Δεν θα παρανομήσουμε όμως. Δεν μας το επιτρέπει το όνομά μας, η ομάδα μας, η πόλη μας.».

Σχετικά με την στάση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι σε όλα αυτά και στις… συμμαχίες που δημιουργούνται: «Υπάρχει βρωμιά στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν συμφέροντα όπως η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου τα έσοδα είναι μεγάλα, ακόμη και η δεύτερη θέση που σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις στα προκριματικά. Το χρήμα είναι το κυριότερο συμφέρον που οδηγεί μια ομάδα να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για να το καταφέρει. Για τα συμφέροντα του Αστέρα έχουμε συγκρουστεί και έχουμε φτάσει μέχρι και στον πρωθυπουργό. Δεν είμαστε τραμπούκοι. Δεν μας αρέσει η βία, ο χρηματισμός. Για τους ανθρώπους μας, την πόλη μας, την ομάδα μας θα συγκρουστούμε με οποιονδήποτε. Θα τον… πελεκήσουμε. Είμαστε μόνοι μας. Τι θα πει συμμαχία ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ; Οποιος έχει κάτι ας έρθει στη Super League. Γιατί μυστικές συναντήσεις; Γιατί δεν καλούν εμάς στις συναντήσεις; Τι έχουμε; Χολέρα; Είμαστε διεφθαρμένοι; Η Ξάνθη ο Εργοτέλης, ο Πλατανιάς, ο ΟΦΗ, τόσες ομάδες! Ολοι θέλουν να γίνουν Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη. Ο Αστέρας αδικείται, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, ο Πλατανιάς όχι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Τους χαρίζουν γήπεδα, εκατομμύρια, τα πάντα. Αν έχουν όρεξη καθαρίζουμε το ποδόσφαιρο σε μια μέρα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει κρυστάλλινο, δεν το αφήνουν όμως οι λεγόμενες  μεγάλες ομάδες. Αν θέλει το κράτος βάζει κάποιον φυλακή όχι σήμερα, χθες. Δεν θέλει να το κάνει. Ολοι θέλουν να ευνοούνται, το ποδόσφαιρο είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, δεν το αντέχουν όλοι το 50%-50%. Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσουμε με τέτοιους ανθρώπους. Ούτε στον ύπνο μας. Αυτοί προσπαθούν να βρουν κορόιδα που θα πουν να μας έδωσαν χρήματα αλλά εμείς είμαστε αγνοί δεν τα πήραμε. Ετσι και αλλιώς ασχολείται η δικαιοσύνη με αυτά και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Μην ασχολούμαστε με καφενεία».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top