Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Τσότρα

Ο ταλαντούχος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O Γιάννης Τσότρας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή, εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις πολύ καλές του παρουσίες με την Κ20 του Ηρακλή. Ο νεαρός επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια 4,5 ετών και δήλωσε περήφανος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τη ΠΑΕ:

Επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων υπέγραψε ο Γιάννης Τσότρας, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ-20 του Ηρακλή.Γεννημένος  στις 30 Απριλίου 1996 ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Φιλύρου και σε ηλικία 14 χρονών ήρθε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Ο 19χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που αγαπώ και στην οποία αγωνίζομαι από μικρός,Είναι μια σημαντική στιγμή και  η δικαίωση των προσπαθειών που έκανα όλα αυτά τα χρόνια.Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει και όλους τους προπονητές, γιατί με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ.Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Κ-20 τον Θάνο Χατζηαθανασίου και βέβαια τον Νίκο Παπαδόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ στην επαγγελματική ομάδα.Απο δω και πέρα το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top