Έχουμε αγώνα αύριο. Με τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ θα ασχοληθούμε από την Κυριακή

Η BlueArena παίρνει θέση για την αναστάτωση που δημιούργησε το έγγραφο της ΦΙΦΑ.

BlueArena, Απόψεις

Είχε, δεν είχε ο Πλεξίδας, πέτυχε τον σκοπό του. Αντιλαμβανόμενος ότι αγωνιστικά δεν έχει καμία τύχη η Λάρισα, προσπάθησε να διαταράξει το άριστο κλίμα που επικρατεί στον Ηρακλή. Τη μία με την δήλωση περί μη αδειοδότησης του Ηρακλή, την οποία συγκεκριμένη ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της κατηγορίας την είχε βασικό θέμα για καμιά 10αριά ώρες, πετώντας σε μία γωνία την δήλωση του Σπύρου Παπαθανασάκη. Την άλλη με το χαρτί της ΦΙΦΑ, ο στόχος του Πλεξίδα κατά το ήμισυ, επιτεύχθηκε.

Και γράφουμε κατά το ήμισυ, διότι σίγουρα αποπροσανατολίστηκαν ο κόσμος, οι διοικούντες, οι δημοσιογράφοι, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό έχει περάσει στα αποδυτήρια. Κάτι που θα αποδειχθεί αύριο (17/1) στο χορτάρι του Αλκαζάρ. Επειδή λοιπόν έχουμε αγώνα και μάλιστα πολύ σημαντικό, αύριο, ως BlueArena σταματάμε για 48 ώρες κάθε αναφορά στην υπόθεση της ΦΙΦΑ. Η ομάδα πρέπει να παραταχθεί με καθαρό μυαλό για να πάρει το τρίποντο ανόδου.

Το ότι δεν θα κάνουμε καμία αναφορά (εκτός αν προκύψει κάτι πολύ σημαντικό) μέχρι την Κυριακή για την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσουμε και θα σταματήσουμε το ρεπορτάζ. Αυτός ή αυτοί που εξέθεσαν για 32.600 ευρώ έναν άνθρωπο που σε έξι μήνες έβαλε 1.000.000 ευρώ, δεν έχουν καμία θέση στο νέο Ηρακλή. Και επιτέλους, θα πρέπει η ΠΑΕ Ηρακλής να αρχίσει να λειτουργεί ως μία κανονική εταιρία. Διότι σε θέματα λειτουργίας, τα προβλήματα που υπήρχαν επί διοίκησης Θόδωρου Παπαδόπουλου, εξακολουθούν να υφίστανται. Απλά τότε άπαντες ήταν απλήρωτοι, ενώ τώρα πληρωμένοι…

Αυτά προς το παρόν…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top