“Δεν νομίζω πως θα τιμωρηθεί ο Ηρακλής”

Τι δήλωσε ο Σπύρος Καλογιάννης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα με τους δύο πρώην Ισπανούς παίκτες του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, μίλησε για το θέμα που προέκυψε στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας, αναφορικά με τον Ηρακλή και το χαρτί της FIFA. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε στο www.sdna.gr:

«Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που βγάλαμε, σε 15 μέρες θα συζητήσουμε το θέμα αυτό, αφού ήταν ανάμεσα σε αυτά της ημερήσιας διάταξης. Το θέμα είναι πως ο Ηρακλής έχει πληρώσει τους δύο παίκτες. Ο εκπρόσωπός του κ. Μπέζας σήμερα μας προσκόμισε την απόδειξη πληρωμής, την οποία έστειλε και στην ΕΠΟ, καθώς μόνο αυτή μπορεί να έχει επικοινωνία με τη FIFA», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το χαρτί που λάβαμε εμείς στα χέρια μας από την ΕΠΟ, όντως αναφέρει πως θα πρέπει να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, από τη στιγμή όμως που ο Ηρακλής πλήρωσε, δεν νομίζω ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ συνεχίζεται για το θέμα αυτό. Η BlueArena, έχει έρθει σε επικοινωνία με δύο έγκριτους νομικούς, οι οποίοι τάσσονται με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Καλογιάννης και υποστήριξαν πως από τη στιγμή που ο Ηρακλής κάλυψε την οφειλή του δεν θα τιμωρηθεί από την FIFA.

 

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top