“Δεν υπάρχει κανένα χρέος προς Λόπεθ και Ισαάκ”

Η απάντηση, μέσω της BlueArena, του Μάκη Σεντελίδη στην φημολογία περί αφαίρεσης βαθμών και το ρεπορτάζ από την Αθήνα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πριν από λίγα λεπτά, κυκλοφόρησε η φήμη περί εγγράφου της ΦΙΦΑ, με το οποίο ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή, λόγω οφειλών προς τον Ντάνι Λόπεθ.

Η BlueArena επικοινώνησε άμεσα με τα γραφεία της Μίκρας, για να διερευνήσει το τι ακριβώς συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση.

“Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η οφειλή έχει τακτοποιηθεί. Τόσο ο Ντάνι Λόπεθ, όσο και ο Ισαάκ, έχουν εισπράξει τα χρήματα που τους οφείλονταν”, ανέφερε ο Μάκης Σεντελίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ Ηρακλής κατέβαλλε συνολικά ένα ποσό που ξεπερνάει τις 32.000 ευρώ στους δύο παίκτες. Αυτό που απομένει για να κλείσει η υπόθεση, είναι να ενημερώσουν οι ποδοσφαιριστές την ΦΙΦΑ για την τακτοποίηση της οφειλής, ώστε στη συνέχεια η παγκόσμια ομοσπονδία να ενημερώσει την ΕΠΟ και το θέμα να λήξει.

Η ΠΑΕ Ηρακλής παρουσίασε στην συνεδρίαση της Football League το αποδεικτικό πληρωμής των παικτών και  ζήτησε αναβολή 15 ημερών, ώστε να φτάσει το σχετικό έγγραφο της ΦΙΦΑ. Σε αυτή της την πρόταση, υπήρξε η ομόφωνη στήριξη από τους εκπροσώπους των υπολοίπων ΠΑΕ (απουσίαζε η Λάρισα και η Λαμία), ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στήριξη από την πλευρά του Αλέξη Κούγια. “Σαφώς και πρέπει να δοθεί η διορία στον Ηρακλή. Από τη στιγμή που πλήρωσε τους παίκτες, θα πρέπει να δοθεί η διορία”, ανέφερε ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top