“Ο κόσμος να είναι δίπλα μας και στην Λάρισα”

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για τις αλλαγές που έχει η ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, την φετινή της πορεία αλλά και την κλήρωση του κυπέλλου.

Ο Έλληνας μέσος του Ημίθεου, τοποθετήθηκε στην BlueArena, για τις αλλαγές που υπάρχουν με τον περσινό Ηρακλή, την πορεία της ομάδας, για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και καλεί τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και στην Λάρισα.

Αναλυτικά:

“Υπάρχουν πολλές και διάφορες αλλαγές με πέρσι. Στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο διοικητικό κομμάτι. Έχουμε μια σταθερότητα στα οικονομικά που πέρσι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Αυτή η σταθερότητα μας βοηθάει όλους να δίνουμε τα μέγιστα και το βλέπετε με τις εμφανίσεις μας”, δήλωσε αρχικά ο παίκτης των “κυανολεύκων”.

Για το χθεσινό (11/1) παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, τόνισε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι όλα στην έδρα μας. Οι αντίπαλοι θα έρχονται για να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα και μετά θα κοιτάνε πως θα μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Εμείς ξέραμε πως θα παρουσιαζόταν ο Αγροτικός. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο μας ελευθέρωσε και στην ουσία έπρεπε να βγάλει τον Αγροτικό από την άμυνα. Έτσι είχαμε χώρους και θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ”.

Για την κλήρωση του κυπέλλου, είπε: “Εντάξει σίγουρα είναι μία δύσκολη κλήρωση αλλά η Τρίπολη δεν είναι ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός. Κέρδισε πολύ εύκολα τον ΠΑΟΚ και σίγουρα έχουν μια δυνατή ομάδα. Για εμάς είναι δύο παιχνίδια που θα πρέπει να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον πρώτο μας στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο”.

Για το παιχνίδι με την Λάρισα, δήλωσε: “Θα είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε εκεί μόνο για ένα αποτέλεσμα για να απομακρυνθούμε περισσότερο από την δεύτερη θέση. Παρά την απαγόρευση που υπάρχει, ελπίζω ο κόσμος να βρεθεί στην Λάρισα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top