“Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία”

Ικανοποιημένος ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Δαμαλής από το “διπλό” στην Βέροια

Ηρακλής, Μπάσκετ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, μα κυρίως από τη νίκη της ομάδας του, ήταν ο Γιάννης Δαμαλής, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας.

“Περιμέναμε να εξελιχθεί κάπως έτσι το σκορ, αλλά και όλα τα στοιχεία. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες για την εικόνα που έδειξαν, όσο και στον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας στηρίξει. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε ότι όποιος χάσει θα έχει πρόβλημα” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά τις τρεις ήττες, όπως είχαμε τραυματίες όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Δέσπος) που πριν ένα μήνα έκανε αρθροσκόπηση και σήμερα έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει. Είναι τρομερός αθλητής και τρομερός χαρακτήρας και είναι ευτύχημα που τον έχουμε στην ομάδα μας”.

Σε ερώτηση για το τι αλλάζει στον Ηρακλή μετά από αυτό το σπουδαίο διπλό, ο Γιάννης Δαμαλής είπε: “Αλλάξαμε πολλά και πάλι στην τακτική μας, στο ροτέισον, όλα όμως πήγαν καλά. Χάσαμε πέντε λεπτά την προσοχή μας και μαζί και το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια μπήκαν τα σουτ του Αποστολίδη και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε όμως, κοιτάμε και πάλι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε και πάλι χωρίς κόσμο. Αυτή η είναι σημαντική, γιατί μας αναγκάζει να δουλέψουμε πιο σκληρά. Είμαστε όμως μια πολύ καλή ομάδα που λόγω ατυχίας δεν είμαστε ψηλότερα. Πλέον αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει δικαίωμα να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς και τις ικανότητές μας. Προχωράμε, γιατί έχουμε μπροστά μας άλλα δεκαπέντε παιχνίδια”.

Σχετικά Άρθρα

Όταν τα “πιτσιρίκια” του Κακιούση γονάτιζαν τον μεγάλο Παναθηναϊκό… (vid)

Μπάσκετ

Back to Top