Να λέμε και τα καλά….

Η BlueArena καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί στα δημοσιογραφικά θεωρία του Απόλλωνα 1926 και απομένει τα εύσημα στον φωτογράφο της ΠΑΕ, Γιάννη Μωυσιάδη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κάποιες φορές είναι καλό να τονίζονται όχι μόνο τα αρνητικά γεγονότα, οι κακές διαιτησίες και οτιδήποτε άλλο, αλλά να στεκόμαστε και στα θετικά. Ως BlueArena, θα θέλαμε να σταθούμε στην άψογη εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου του Απόλλωνα 1926. 

Αρτια εξοπλισμένα, καθαρά, με wifi (σ.σ. κάτι που θα πρεπε να ναι δεδομένο σε κάθε γήπεδο) και εξαιρετική εξυπηρέτηση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Απόλλωνα 1926, Γιώργο Τραπεζανίδη που κάνει εξαιρετική δουλειά, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον φωτογράφο της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Μωυσιάδη για την καταπληκτική δουλειά του. Σε κάθε αγώνα του Ηρακλή καταφέρνει μέσα από τον φακό του να μας χαρίζει φωτογραφικά “κλικ” που μεταδίδουν άρτια το πάθος του κόσμου και τις στιγμές κάθε αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι σημερινές φωτογραφίες του κόσμου του Ηρακλή, που κατέκλυσε από άκρη σε άκρη τις θύρες 5 και 6 που είχε στην διάθεσή του.

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top