Μεγάλη η λίστα Μυροφορίδη – Παπαδόπουλου

Πολλά τα ονόματα των παικτών που έχουν προταθεί και εξετάζονται – Τρεις ή τέσσερις οι μεταγραφές τον Γενάρη

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι “μηχανές” στη Μίκρα να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όμως τελεσίδικες αποφάσεις από τους υπεύθυνους δεν έχουν παρθεί ακόμη.

Όπως έχει διαρρεύσει από την Μίκρα, τον Γενάρη θα γίνουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές -το πολύ- σε θέσεις που είναι λίγο πολύ γνωστές, οι πλειοψηφία των οποίων θα είναι κάτω των 24αρων ετών όπως απαιτεί η έλλειψη αδειοδότησης.

Σ’ ότι αφορά την μία και μοναδική μεταγραφή άνω των 24αρων που επιτρέπεται να γίνει αυτό το διάστημα, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και εξετάζονται είναι πολλά. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν παίκτες που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο και άρα έχουν ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αν υπάρξει μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι δεσμευμένος με ομάδα, αλλά κινεί τις διαδικασίες για να αποχωρήσει δεν θα απασχολήσει.

Από εκεί και πέρα, αναζητούνται και λύσεις νεαρών που θα δώσουν βοήθειες σε κρίσιμες θέσεις, όπως αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, του αμυντικού χαφ και πιθανότατα του τερματοφύλακα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top