“Θετικό για μας αποτέλεσμα”

Την άποψή του πως οι δύο ομάδες θα παίξουν ακόμα τρεις φορές εξέφρασε ο Μπάμπης Τεννές…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Δίκαιο και θετικό για την ομάδα του χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ο Μπάμπης Τεννές. Ο Ελληνας τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι δύο ομάδες θα παίξουν ακόμα τρεις φορές την φετινή χρονιά, εννοώντας πως θα είναι αμφότερες στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η κρισιμότητα του αγώνα δεν τις άφησε να βγάλουν τις αρετές τους και είδαμε ένα παιχνίδι τακτικής. Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες κοιτάγανε να μην δεχτούν γκολμ γιατί στο γκολ θα πήγαινε ο αγώνας. Είναι ένα αποτέλεσμα που εμάς μας διατηρεί στην πρώτη θέση. Όμως αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα. Σημαντικό είναι που θα είσαι τον Απρίλιο και πως θα είσαι στα πλέι οφ, όταν αυτά ξεκινήσουν.

Παίξαμε τρεις φορές μέχρι τώρα με τον Ηρακλή και έχουμε άλλες τρεις αναμετρήσεις. Εχουμε ξεχωρίσει και οι δύο ομάδες και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε περισσότερη ποιότητα. Ρόλο έπαιξαν και οι κακές καιρικές συνθήκες, όμως φεύγουμε ευχαριστημένοι από τον βαθμό και την προσπάθεια όλων των παιδιών. Μην ξεχνάμε πως κάναμε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές κάτι που άλλαξε πολύ τα σχέδιά μας».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top