Έκλεισαν τη χρονιά… με νίκες

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για τις ομάδες των κορασίδων αλλά αυτό δεν τις εμπόδισε να συνεχίσουν με νίκες στο πρωτάθλημα.

Ακαδημία, Βόλει

Κόντρα στους Μακεδόνες οι κορασίδες του Ηρακλή πήραν το «διπλό» με 1-3 σετ. Αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ, με σωστή τακτική, οι “κυανόλευκες” βρήκαν τα πατήματα τους και έκαναν το 1-3 σετ. Σημαντική απώλεια στην πάσα για τον Ηρακλή ήταν η Στέλλα Τουκμενίδου που είχε τραυματιστεί στην προπόνηση αλλά το κενό καλύφθηκε καθώς η Βασιλική Κουσιδώνη που πήρε τη θέση της πασαδόρου αλλά και όλα τα κορίτσια ανταπεξήλθαν πολύ καλά στο παιχνίδι, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μοσχοφίδης.

Αήττητη παρέμεινε και η Β’ ομάδα των κορασίδων που νίκησε με 3-0 τον Πήγασο Πολίχνης στο Κατσάνειο. Η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση και πήρε εύκολα τη νίκη. Και εδώ όμως προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού καθώς τραυματίστηκε η πασαδόρος της ομάδας Αντριάνα Σπύρου.

Τα πρωταθλήματα λόγω και των εορτών θα διακοπούν αλλά οι ομάδες των κορασίδων θα συνεχίσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης κατά τις αργίες.

Κορασίδες:

Μακεδόνες – Ηρακλής 1-3 (ΔΑΚ Κυμίνων)

Κορασίδες (Β’):

Ηρακλής – Πήγασος 1 3-0 (Γήπεδο: Κατσάνειο)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top