«Σίγουρα στην τετράδα ο Ηρακλής»

Ο Ντάνι Ακίνο απογοητεύτηκε μόνο από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την προσπάθεια των παικτών του.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την προσπάθεια της ομάδας του, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Ζακύνθου, Ντάνι Ακίνο, ο οποίος δεν παρέλειψε να μιλήσει και με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Ηρακλή.

«Πιστεύω ότι ανάγνωση του παιχνιδιού είναι κάπως παράξενη, καθώς στα πρώτα 60 λεπτά η ομάδα μου έκανε καλό παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως, κάποια λάθη που έγιναν μας στοίχισαν. Βρήκαμε έναν αντίπαλο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν είχαμε καταφέρει δε, να προηγηθούμε, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε σημάδια κούρασης με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη στα μαρκαρίσματα και στις στημένες φάσεις τον τρόπο δηλαδή που μας απειλούσε ο Ηρακλής» τόνισε αρχικά ο προπονητής των «νησιωτών» και πρόσθεσε: «Από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την καλή δουλειά που έκαναν, είχαν όμως απέναντί τους μια πολύ σπουδαία ομάδα, που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να ψάχνει τη νίκη. Έτσι θεωρώ, ότι ο Ηρακλής θα βρίσκεται σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Τέλος σ’ ότι αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Λαμία είπε: «Αυτό που θα μας συνέφερε, θα ήταν να χάσουν και οι δύο ομάδες! Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται, το πιο βολικό αποτέλεσμα είναι μια ισοπαλία».

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top