Ο Γκιζέλης για τον φετινό Ηρακλή

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Ηρακλής Φώτης Γκιζέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Μagazino του «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Προτιμάει συνήθως να μιλάει με τη δουλειά του. Σπανίως, όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει κάποια συνέντευξη. Βέβαια, όποτε το πράττει σίγουρα τα όσα λέει έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε τον σκελετό των όσων δήλωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ηρακλή στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Γκιζέλης αναφέρθηκε στην επιβλητική νίκη του Ηρακλή επί της Αναγέννησης Καρδίτσας λέγοντας ότι ο Ηρακλής έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε δίκαια επί του αντιπάλου νίκη που ήταν απαραίτητη μετά την ατυχία με την απώλεια του τρίποντου στον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών. Είπε ότι ο Ηρακλής έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και γι αυτό σε όλα τα παιχνίδια ο στόχος της ομάδας είναι να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και να «χτίζει» το παιχνίδι του από πίσω.

Τόνισε ότι φέτος υπάρχουν πραγματικά οι προϋποθέσεις ο Ηρακλής να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ γιατί έχει ένα σοβαρό επενδυτή, ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και έναν έξυπνο και επικοινωνιακό προπονητή. Μάλιστα επισήμανε ότι όλη στην ομάδα είναι μια γροθιά και μοιάζει με καλοκουρδισμένο πιάνο. Είπε πως οι παίκτες χάρηκαν πάρα πολύ τι νίκη στη Καρδίτσα αλλά από σήμερα ξεκινά η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Έκανε σαφές ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα γιατί από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα γίνετε πολύ σκληρή δουλειά. Κλείνοντας τόνισε ότι ο Ηρακλής είναι πολύ βαρύ όνομα, πολύ βαριά φανέλα και με σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε όλα τα παιχνίδια γιατί κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο του στη Σούπερ Λιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top