“Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας”

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Πιερικού, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Πάτρας

Βόλει, Ηρακλής

Από την στιγμή που ο Ηρακλής πέτυχε άλλη μια εμφατική νίκη -αυτή τη φορά κόντρα στον Πιερικό- και μάλιστα χωρίς να ανάψει τις μηχανές στο φουλ, ο Χρήστος Πάτρας δεν μπορούσε πάρα να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση.

“Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και κερδίσαμε. Αυτό είναι που έχει σημασία και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Δεν θέλουμε να επηρεαστούμε ούτε από την διακοπή, ούτε από κάτι άλλο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια σοβαρότητα. Να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Είμαι ικανοποιημένος που κάναμε χαρούμενο και τον κ. Παπαθανασάκη, ο οποίος ήρθε απόψε να μας δει. Είναι σημαντικό να είναι και να δείχνει ο σύλλογος ενωμένος. Έτσι μόνο μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σπουδαία πράγματα”.

Τέλος σ’ ότι αφορά τον θεσμό του κυπέλλου κατέληξε: “Θέλουμε να προχωρήσουμε πολύ, για να μπορέσουμε να κοντραριστούμε με ομάδες που είναι στην Α1 και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι σημαντικό για εμάς να φτάσουμε, όσο πιο μακριά γίνεται”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top