Έρχεται το Σάββατο (13/12) ο Παπαθανασάκης

Διαδοχικές συναντήσεις και ποικίλη ατζέντα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του προέδρου της ΠΑΕ μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονικη

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οριστικά τις μεσημεριανές ώρες του ερχόμενου Σαββάτου (13/12) αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας του στον Καναδά για τις προσωπικές του υποχρεώσεις, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα “ζεστός” για να διευθετήσει ζητήματα που αφορούν τον Ημίθεο. Η αρχή θα γίνει με το θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στο τομέα της διοίκησης, ενώ από εκεί και πέρα η ατζέντα περιλαμβάνει και συναντήσεις για το θέμα των εγκαταστάσεων της  Μίκρας, της στελέχωσης των γραφείων και του διοικητικού συμβουλίου αλλά και οπουδήποτε χρειαστεί η παρέμβασή του.

Όπως γίνεται αντιληπτό θα παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας, ενώ θα επιληφθεί και του θέματος που αφορά την λειτουργία της μπουτίκ του Καυτανζογλείου, καθώς μαζί του αναμένεται να ταξιδέψει κι ένας ακόμη στενός συνεργάτης του με γνώσης πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top