Όλα τα λεφτά στον κεντρικό μέσο

Οι κυανόλευκοι κατέληξαν στον ποδοσφαιριστή που χρειάζεται η ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου, αποτέλεσε την πρώτη γκέλα της φετινής περιόδου. Παράλληλα όμως, έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Ηρακλή να διαπιστώσουν και τις αδυναμίες της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Στις 21 Νοεμβρίου, η BlueArena είχε σημειώσει ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου θα έκρινε τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι ήθελαν να διαπιστώσουν το πώς λειτουργεί η ομάδα απέναντι σε ομάδες που έρχονται στο Καυτανζόγλειο για να τοποθετήσουν… πούλμαν στην περιοχή τους.

Η αδυναμία του Ηρακλή να ξεκλειδώσει νωρίς την αντίπαλη άμυνα, σε συνδυασμό με τις απουσίες των Ρομάνο και Ιντζόγλου και την κακή εμφάνιση αρκετών αρκετών παικτών, δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο καταστάσεις ικανές για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Η έλλειψη ενός έμπειρου κεντρικού μέσου που στις κρίσιμες στιγμές μπορεί να προσδώσει ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι του Ηρακλή, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ειδικά μετά το 60ο λεπτό, έλειπε ο παίκτης στον άξονα που δεν θα λύγιζε από την πίεση του χρόνου και θα είχε το καθαρό μυαλό για να ηρεμήσει το παιχνίδι. Ο Ηρακλής είχε την ατυχία να έχει σε κακή μέρα τον Τόσκα, με αποτέλεσμα ο Πουρτουλίδης, που έχει την ικανότητα και την εμπειρία να ηρεμεί το παιχνίδι, να έχει καταναλώσει πολλές δυνάμεις καλύπτοντας τα λάθη του συμπαίκτη του.

Εντός της εβδομάδας, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα συναντηθεί με τον Παύλο Μυροφορίδη, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την επιλογή του κατάλληλου Έλληνα ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία που αναφέρθηκαν στο κείμενο.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη κίνηση που θα γίνει, θα αφορά την απόκτηση ενός νεαρού δεξιού οπισθοφύλακα, που θα αποτελέσει το μπακ απ του Μιχάλη Μπουκουβάλα. Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης αριστεροπόδαρου ακραίου μεσοεπιθετικού, δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για δύο -κυρίως- λόγους. Από τη μία, στη Μίκρα περιμένουν το φορμάρισμα παικτών που πιστεύουν πολύ, αλλά ακόμη δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (Τσιλιανίδης, Πασάς) και από την άλλη -αυτή τη στιγμή- δεν υπάρχει στην αγορά διαθέσιμος παίκτης κάτω των 24 ετών που μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top