Η κριτική παικτών και προπονητή

Η απόδοση των “κυανόλευκων” όπως την κατέγραψε η “BlueArena”…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Παρά την προσπάθεια των παικτών του Ηρακλή, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε στο σημερινό παιχνίδι. Η “BlueArena” σχολιάζει την ατομική κριτική όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών.

Χουάντερσον 6: Θεατής σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Εκπληκτική απόκρουση στην αρχή του δευτέρου μέρους. Θετική παρουσία του Βραζιλιάνου γκολκίπερ.

Μπουκουβάλας 6: Δεν πήρε πολλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβηκε αρκετά και αυτός για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Σαραμαντάς 7: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Πολύ καλό παιχνίδι από τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ηρακλή. Εχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα αμυντικά, αν και έχασε τον αντίπαλό του σε κάποιες στιγμές.

Ζιαμπάρης 6: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής πίεσε για το γκολ και έμειναν πολλά κενά στην άμυνα. Είχε την ευκαιρία να λυτρώσει τον Ηρακλή στο 93’ η κεφαλιά του όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μπαρτολίνι 5: Καλός στο ψηλό παιχνίδι. Γενικότερα αντιμετώπισε προβλήματα, κυρίως όταν η μπάλα παιζόταν κάτω. Πάντως, είχε σωστές μεταβιβάσεις και οργάνωνε το παιχνίδι των «κυανόλευκων» από την άμυνα.

Τόσκας 2: Πήρε τον ρόλο του αντι-Ιντζόγλου ωστόσο δεν βοήθησε. Πολλά λάθη στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή του, υπέπεσε σε πολλά λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάστασή του.

Πουρτουλίδης 6: Είχε διπλό ρόλο. Αφενός να δίνει βοήθειες στον Τόσκα και αφετέρου να οργανώσει το παιχνίδι του Ηρακλή, απόντος του Ρομάνο. Είχες καλές ενέργειες, έτρεξε αρκετά και έχασε μία ευκαιρία με σουτ για να πετύχει το γκολ της νίκης.

Σιατραβάνης 6: Οι περισσότερες προσπάθειες πέρασαν από τα πόδια του, στο πρώτο μέρος. Είχε ρυθμό, πάθος και πάτησε πολλές φορές στην περιοχή του Κραβαρίτη. Στο δεύτερο μέρος κουράστηκε, έπαθε κράμπες και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Τσιλιανίδης 4: Σε κακή μέρα ο εξτρέμ του Ηρακλή. Επιπόλαιος στις περισσότερες ενέργειές του. Δεν βοήθησε παρά σε ελάχιστες προσπάθειες. Δίκαια αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Περόνε 6: Από τους καλύτερους του Ηρακλή. Ετρεξε αρκετά, έβγαζε με την ορμή και το πάθος του τον Ηρακλή στην επίθεση. Δεν βρήκε ωστόσο φάσεις στα καρέ του Εθνικού Σερρών να πετύχει το γκολ, έδωσε μία εξαιρετική πάσα στον Σαραμαντά.

Λουκίνας 5: Επαιξε για πρώτη φορά μαζί με τον Περόνε στην επίθεση. Δεν είχαν την συνεργασία που όλοι θα περίμεναν. Βέβαια, ήταν μέσα στις φάσεις και δύο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ.

OΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κάσσος 4: Είχε την ευκαιρία να σκοράρει με την πρώτη του προσπάθεια. Από εκεί και πέρα κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν βοήθησε καθόλου.

Σμίλτος 5: Πέρασε στη θέση του Τόσκα. Ξεκίνησε καλά, όμως στη συνέχεια υπέπεσε σε λάθη, δείγμα της απειρίας του.

Πασάς 4: Κακή εμφάνιση. Δεν έδωσε βοήθειες στον Ηρακλή. Επαιξε ως επιτελικός, χωρίς να μπορέσει να δώσει λύσεις επιθετικά. Θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του για να γίνει πιο ουσιαστικός και χρήσιμος για την ομάδα.

Παπαδόπουλος 6: Αλλαξε τον σχηματισμό μετά τις απουσίες των Ιντζόγλου και Ρομάνο. Επαιξε με δύο επιθετικούς. Οι αλλαγές του ήταν σωστές (ασχέτως αν δεν του βγήκαν). Πάντως οφείλει να βρει λύση για να ξεκλειδώνει η ομάδα του τις κλειστές άμυνες όπως αυτή του Εθνικού Σερρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top