«Φαβορί για την άνοδο ο Ηρακλής»

Ο τεχνικός του Εθνικού Σερρών τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι επέλεξε την αμυντική τακτική, λόγω της δυναμικής του Ηρακλή

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να επαναλάβει την πεποίθησή του, ότι ο Ηρακλής και η ΑΕΚ είναι τα πρώτα φαβορί για την άνοδο στην Supeleague.

«Ήρθαμε με περισσότερη πίστη από ότι δείξαμε στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως είναι φέτος ο Ηρακλής. Σε κάποια χρονικά σημεία, φανήκαμε τυχεροί, αλλά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου κάναμε μια ανασύνταξη. Είναι από τις λίγες φορές που το σκεπτικό μας έχει αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά μπροστά στην υπεροχή του Ηρακλή δεν είχαμε άλλη επιλογή. Εμείς αυτόν τον βαθμό τον χρειαζόμασταν πολύ και ας ελπίσουμε ότι θα μας δώσει επιπλέον δύναμη, γιατί αυτά τα παιδιά χρειάζονται την βοήθεια», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Εθνικού Σερρών και σχετικά με το αν εξακολουθεί να θεωρεί τον Ηρακλή φαβορί για την άνοδο πρόσθεσε: «Αναμφισβήτητα ναι! Το είχα πει και στις δηλώσεις μου στις Σέρρες. Είναι μια ομάδα με πολύ δύναμη που θα πάρει πολλούς βαθμούς τουλάχιστον εκτός έδρας. Το θέμα είναι εδώ να έχει την στήριξη του κόσμου σε παιχνίδια όπου ο αντίπαλος κλείνεται. Θεωρώ ότι μαζί με την ΑΕΚ, ο Ηρακλής είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο».

Τέλος σε ερώτηση για το αν αποδέχεται ότι οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις είπε: «Δεν συμφωνώ με αυτό. Αν θυμάστε και στις Σέρρες ο Χουάντερσον είχε πέσει δύο φορές. Δεν είχαμε τέτοια σκέψη γι’ αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μερεσιώτης τόνισε: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σταθήκαμε τυχεροί, αλλά αντίστοιχα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 65’ ίσως να μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι παραπάνω. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ηρακλή που διαθέτει μια τεράστια δυναμική. Λόγω του παιχνιδιού, επιλέξαμε αυτή την τακτική. Δεν είναι αυτό το στυλ του παιχνιδιού μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top