Εμείς οι γραφικοί και… πλαστοί

Ο Γιώργος Μαντζιούκης τοποθετείται για τα γεγονότα περί εγκληματικής οργάνωσης, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Για την ανακάλυψη της Αμερικής έχω γράψει εδώ αρκετές φορές, για τους πεφτο…συννεφάκιδες επίσης. Πλέον όμως, ακόμα και εσείς που ανακαλύψατε πρόσφατα την Αμερική ή είπατε μέσα σας «τελικά ρε συ αυτοί είχαν δίκιο, τους έριξαν άδικα», δε μπορείτε να μπείτε στη θέση κανενός στην οικογένεια του Ηρακλή, που ταλαιπωρήθηκε όσο κανείς άλλος.
Τι λέγατε τότε θυμάστε; «Είστε πλαστοί, να πέσετε». Τι σας λέγαμε εμείς θυμάστε; Την αλήθεια, που ανακαλύψατε τώρα και δεν ξέρετε πώς να το παραδεχτείτε.
Η πλαστογραφία λοιπόν έπρεπε να τιμωρηθεί με 50.000 πρόστιμο και απαγόρευση μεταγραφών, αλλά όταν αλλάξανε το άρθρο και το «βάφτισαν» δυσφήμηση του αθλήματος κι εμείς οι γραφικοί φωνάζαμε «σκάνδαλο σκάνδαλο» γιατί έτσι κρατούσανε έτσι με το ζόρι στον Αστέρα Τρίπολης στην κατηγορία, εσείς πάλι λέγατε «είστε πλαστοί, να πέσετε».
Κι όταν καταγράφαμε τους διαλόγους με τους Α, Β και Γ, έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να πεισθείτε ότι αυτοί ήταν οι Αχιλλέας Μπέος, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Μποροβήλος. Πλέον που έχετε και το εισαγγελικό πόρισμα που αναφέρει και για υποβιβασμό ομάδας το 2011, πάρτε όλη την Αμερική και βάλτε την όπου θέλετε.
Όταν οι γραφικοί και πλαστοί λοιπόν έτρεχαν στους δρόμους, όταν έβγαζαν τα λαρύγγια τους, όταν οι συλλήψεις ξεπέρασαν τις 200, εσείς απλά λέγατε τα δικά σας και χαρακτηρίζατε.
Όταν σε μία από τις εκπομπές της Αυτόνομης Θύρας 10 στο Libero 107.4 είχε αποκαλυφθεί με στοιχεία ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε σκοπό να αρπάξει την περιουσία του Ηρακλή, πάλι γελούσατε και χλευάζατε.
Όταν μέσω του ρεπορτάζ ουρλιάζαμε ότι άλλαξε ο νόμος, ότι η πλαστογραφία δεν πρέπει να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, ότι στους διαλόγους ο Μποροβήλος ζητά βοήθεια από τους «μεγάλους» για να ρίξει τον Ηρακλή, όταν τρέχαμε 5 το πρωί στο αεροδρόμιο της Αθήνας να βρούμε τον Πιλάβιο, τότε το 2011, πάλι μας λέγατε γραφικούς και πλαστούς.
Τώρα απαντήστε μόνοι σας. Τώρα που η Αμερική ξεπρόβαλε μπροστά σας ήρθε η ώρα να σας αποκαλέσουμε εμείς γραφικούς. Ναι, γιατί τότε δεν μας πιστεύατε, γιατί τότε υπήρχε το σύστημα 15-1 στις ψηφοφορίες. Τώρα όλοι ξέρετε. Κάποια στιγμή θα μαθαίνατε κι εσείς την αλήθεια. Ναι, εσείς οι γραφικοί.
Εμείς όμως δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Ούτε τις πορείες, ούτε την Καλλικράτεια, ούτε την Κρανούλα, ούτε την Τσαριτσάνη, ούτε τις 200 και πλέον συλλήψεις, ούτε τα δικαστήρια, ούτε τίποτα. Τίποτα και ποτέ.
Κανείς άλλος δεν υπέστη αυτό που τράβηξε ο λαός του Ηρακλή. Κανείς άλλος δεν στοχοποιήθηκε τόσο. Κανείς άλλος δεν αδικήθηκε τόσο. Κι όσο δεν σας αρέσει, άλλο τόσο θα το λέμε, εμείς οι γραφικοί…
Και τώρα που γίνετε κάτι που δεν το περιμένατε, τώρα που ο Ηρακλής κερδίζει, τώρα που ο Ηρακλής επιστρέφει, μπορείτε και πάλι να ανακαλύψετε την αγαπημένη σας Αμερική…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top