“Δεν θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα”

Τον κόσμο του Ηρακλή για την συμπαράστασή και το χειροκρότημά του ευχαρίστησε ο Νίκος Πουρτουλίδης…

Ο Νίκος Πουρτουλίδης, είχε μία καλή ευκαιρία για γκολ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ο αρχηγός του Ηρακλή, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην “BlueArena”, για το άτυχο αυτό αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε σαν ήττα. 

Επίσης, έδειξε την πίστη του στην ομάδα, ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε νίκη αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την επόμενη αγωνιστική.

“Ηταν ενα άτυχο αποτέλεσμα. Δεν θα μας επηρεάσει καθόλου όμως. Για εμάς το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε την νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Βλέπουμε μπροστά, πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και την ικανότητά της.

Θεωρώ πως η εμφάνισή μας ήταν καλή. Ηδη το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, εκεί όπου θα πάμε για την νίκη για να επιστρέψουμε και πάλι στο γήπεδό μας και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα”.

Οσο για την παρουσία του κόσμου: “Ηταν συγκλονιστική η παρουσία του. Θέλαμε να του δώσουμε χαρά και σήμερα. Η ανταμοιβή ήταν το χειροκρότημα στο τέλος. Να συνεχίσουν να μας πιστεύουν θα τους κάνουμε χαρούμενους”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top