Στην αποστολή Ρομάνο και Ιντζόγλου

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό (5/12) παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών.

Οι Ρομάνο και Ιντζόγλου θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση σε αντίθεση με τους Βαλεριάνο, Αγγελούδη, Στάμου, Λαδά και Μπάμπα.

Ο Αργεντίνος φαίνεται πως ξεπέρασε το αιμάτωμα που είχε στον τετρακέφαλο και θα βρεθεί στην αποστολή κάτι που μέχρι χθες (3/12) έμοιαζε απίθανο. Ανάμεσα στους “εκλεκτούς” του Νίκου Παπαδόπουλου θα είναι και ο Λευτέρης Ιντζόγλου ο οποίος αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση.

Δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών οι Αγγελούδης και Στάμου. Εκτός έμεινε και ο Βαλεριάνος που είναι αμφίβολος και για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την επόμενη Παρασκευή (12/5), όπως και ο Λαδάς που θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός έλαβε τα εργομετρικά του Μπάμπα με τα οποία φαίνεται πως η φυσική κατάσταση του Ιβοριανού δεν είναι και η καλύτερη αλλά θα συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Αναλυτικά οι “19” εκλεκτοί για το 6×6: Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Πασάς, Τόσκας, Στεφανίδης, Σμίλτος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος, Λουκίνας, Ζιαμπάρης

Σχετικά Άρθρα

Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Ποδόσφαιρο

Back to Top