«Περιμένουμε τον κόσμο με ανυπομονησία»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για όλα στη καθιερωμένη Media Day της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μέσα στο γήπεδο κάνει σκληρή αλλά…αθόρυβη δουλειά, ενώ εκτός γηπέδου είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Βελτιωμένος αισθητά σε σχέση με πέρσι, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και συμβάλει πάρα πολύ στην εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει ο Ηρακλής και στον άξονα, γεγονός που μεταφράζεται σε ένα μόλις γκολ παθητικό σε πέντε παιχνίδια.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν ο εκλεκτός της σημερινής (3/12) Media Day που έχει καθιερώσει σε εβδομαδιαία βάση, η ΠΑΕ στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου και μίλησε για την φετινή πορεία, τις προσωπικές του φιλοδοξίες, για τον κόσμο.

«Όπως γνωρίζετε έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είμαστε αήττητοι με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι ανάγκη να παραμείνουμε σοβαροί, γιατί η επιτυχία από την αποτυχία αποτελεί βάδισμα σε μια μικρή κλωστή» τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο μέσος του Ηρακλή και σχετικά με το γεγονός ότι την Παρασκευή η ομάδα θα επιστρέψει στο Καυτανζόγλειο μετά από αρκετό καιρό και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, πρόσθεσε: «Ο κόσμος ήταν παντού, σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε ότι αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Γι’ αυτό και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την συμπαράσταση του και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε μία ακόμη χαρά».

«Δίνω ότι καλύτερο μπορώ»

Σε ερώτηση σχετικά με την φετινή προσωπική του βελτίωση εντός αγωνιστικού χώρου, ο Λευτέρης Ιντζόγλου είπε: «Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με πέρσι. Και φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και εγώ από την πλευρά μου δίνω ότι καλύτερο μπορώ», ενώ για τον ρυθμό στους αγώνες μετά τις αλλεπάλληλες διακοπές στο πρωτάθλημα επεσήμανε: «Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Θα βρούμε ρυθμό. Τόσο καιρό παίζαμε φιλικά αλλά σίγουρα τα επίσημα είναι κάτι διαφορετικό. Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε ένα κενό διάστημα, αλλά στα επόμενα θα είμαστε καλύτερα».
Σ’ ότι αφορά τις αλλαγές που έχουν αλλάξει την εικόνα του Ηρακλή σε σχέση με πέρσι είπε: «Οι αλλαγές είναι τρομακτικές θα έλεγα, σε όλα τα επίπεδα. Και πρώτα πρώτα, πλέον υπάρχει διοικητική ηρεμία που συνεπάγεται και οικονομική ηρεμία. Πλέον σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν λείπει τίποτα και η ομάδα είναι αφοσιωμένη μέσα στο γήπεδο. Πιστεώ ότι από εκεί ξεκινάει η επιτυχία», ενώ για το αν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα πρόσθεσε: «Δουλέψαμε πολύ καιρό σωστά και ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα, αλλά δουλέψαμε πολύ για να το πετύχουμε».

«Απίστευτες οι βοήθειες»

Αναφορικά με το αν η παρουσία των Ρομάνο και Πουρτουλίδη έχει αυξήσει την ποιότητα στον άξονα, ο Λευτέρης Ιντζόγλου υπογράμμισε: «Και με την παρουσία του Νίκου (σ.σ. Πουρτουλίδη), αλλά και του Ντιέγκο (σ.σ. Ρομάνο), τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως διαφορετικά είναι και με τους τρεις ξένους. Μας δίνουν απίστευτες βοήθειες, ώστε να δώσουμε και εμείς το κάτι παραπάνω». Για την άνοδο συμπλήρωσε: «Με αυτό το σκεπτικό ανανεώσαμε, όσοι προχώρησαν σ’ αυτή την απόφαση. Να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος».

«Πολύ μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»

Ο Ηρακλής και οι ποδοσφαιριστές του, τα καταφέρνουν εξίσου καλά τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου με την συμμετοχή τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Για το θέμα αυτό ο μέσος του Ήμίθεου είπε: «Από αυτό φαίνεται ότι ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστή τον χαροποιεί να δίνει χαμόγελα σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι κινήσεις αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο και εντάσσονται στο πλαίσιο της αλλαγής που υπάρχει στην οργάνωση. Για πολλούς φιλάθλους και οπαδούς, ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει παντού».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών κατέληξε: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει με στόχο να παίξει κλειστά. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή, κατοχή της μπάλας και σωστές οργανωμένες επιθέσεις για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα».

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top