Μοίρασαν “ζεστές αγκαλιές” στον αγώνα κατά του AIDS οι παίκτες του Ηρακλή (Photos)

Νίκος Πουρτουλίδης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Εμάνουελ Περόνε και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, έδωσαν το παρών στην Καμάρα, στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑIDS…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για πολλοστή φορά η ΠΑΕ Ηρακλής. Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα οι Νίκος Πουρτουλίδης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Εμάνουελ Περόνε και Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, έδωσαν το παρών στην Καμάρα, στα πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ΑIDS. 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα Δημόσιας Υγείας που υλοποιεί η PRAKSIS διοργάνωση εκδήλωση στην Καμάρα, εκεί όπου έγινε ενημέρωση για την πρόληψη κατά του θανατηφόρου αυτού φορέα.

Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Ηρακλής ήταν η μοναδική ομάδα που στήριξε την προσπάθεια αυτή. Γύρω στις 18:00 οι τέσσερις παίκτες συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Νίκο Γραμμένο, έδωσαν το παρών και αφού ενημερώθηκαν για τον έλεγχο και την πρόληψη που πρέπει να γίνεται στην συνέχεια έκαναν το ειδικό τεστ με το στοματικό υγρό κατά του ιού HIV.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτό, όταν οι δύο Αργεντίνοι φόρεσαν τα πλακάτ που ανέγραφαν “Free Hugs”, δηλαδή “ζεστή αγκαλιά” και κόσμος, απλοί περαστικοί, έκαναν τη δική τους αγκαλιά με τους δύο λάτιν άσους των “κυανόλευκων”.

Οι παίκτες παρέμειναν εκεί για περίπου μία ώρα, ενώ αρκετοί φίλοι της ομάδας έδωσαν εκεί το παρών, συζήτησαν για την ομάδα και έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες.

Η BlueArena έδωσε το παρών εκεί και σας μεταφέρει εικόνες από την εκδήλωση…

 

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top