Είδε…εύνοια στον Ηρακλή ο Λύτρας

Διαφορετική η προσέγγιση του παιχνιδιού από τον τερματοφύλακα του Φωκικού, Τσερκέζι

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την δική του άποψη για την εικόνα του παιχνιδιού, είχε ο προπονητής του Φωκικού, Γιάννης Λύτρας, ο οποίος αφενός μίλησε για…καθυστερήσεις από την πλευρά του Ηρακλή, αλλά και διαιτητικά λάθη υπέρ του Ημίθεου στο δεύτερο ημίχρονο.

«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη που πέτυχε και ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Χάσαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο ο αργός ρυθμός, οι καθυστερήσεις από τον αντίπαλο, τα ανυπάρκτα φάουλ που σφυρίχτηκαν υπέρ του Ηρακλή, αλλά και οι κακές τελικές προσπάθειες που είχαμε ήταν τα στοιχεία που σημάδεψαν το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Φωκικού και πρόσθεσε: «Κρατάω το πάθος που έδειξαν τα παιδιά, την πειθαρχία που είχαν και πάνω σ’ αυτά θα δουλέψουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, περισσότερο ρεαλιστής ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τσεκρέζι είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο κρατάμε την προσπάθεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε ακόμη στην αρχή. Είμαστε μια νεανική ομάδα που χρειάζεται τον χρόνο της για να φτιαχτεί”

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top