Τελικά «πυροβολούν» και…μαζί!

Γκολ οι «μπόμπερ» του Ηρακλή, Περόνε (18′) και Λουκίνας (76′), νίκη ΚΑΙ στο φιλικό της Ξάνθης

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με ένα γκολ από τους «μπόμπερ», Περόνε (18’) και Λουκίνα (76’), ο Ηρακλής πέρασε άνετα από την Ξάνθη με 2-0 και έδειξε ότι φέτος δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από ομάδες, ούτε από τίποτα.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και ευδιάθετοι οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δημιούργησαν φάσεις και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας που έχει μεσολαβήσει από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ημίθεου στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά η Ξάνθη με όλους τους βασικούς στη σύνθεσή της, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς εγκλωβίστηκε από τα τρεξίματα, το πρέσινγκ του Ηρακλή, αλλά και την εκτελεστική δεινότητα των δύο επιθετικών της.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την προσέφερε η η ιστοσελίδα xanthi-sport.gr

loykinasperone

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90′ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

76′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο-2: Λάθος του Ρενάν, ο Κυριακίδης το εκμεταλλεύεται και ο Λουκίνας που αποφεύγει τον Κυριακίδη, στέλνει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

74′: Πολύ καλή εικόνα από τον Ηρακλή σ’ αυτό το διάστημα του αγώνα, με διάρκεια δεν έχει επιτρέψει στην Ξάνθη να γίνει απειλητική.

68′: Νέα αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του πολύ μέτριου Κλέιτον, ο Λαζαρίδης. Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι.

58′: Πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να χαθεί κάπως.

46′: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 

45′: ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

41′  Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρομάνο, ο Ζαρόπουλος οριζοντιόνεται και στέλνει την μπάλα κόρνερ

35′  Σέντρα από τον Μπαξεβανίδη, ο Γούτας  πιάνει την κεφαλιά απο πολυ καλή θέση αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ

24′  Κόρνερ  από τον Ουάλας, κακή και πάλι έξοδος του Χουάντερσον , αλλά ο Ράνος στέλνει την μπάλα άουτ.

18′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 0-1:  Λάθος του Βασιλακάκη στον άξονα από το οποίο επωφελείται ο Ρομάνο που κλέβει και δίνει στον Περόνε αυτός με διπλή προσπάθεια νικά τον Ζαρόπουλο και ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή.

12′  Εκτέλεση φάουλ απο Κλέιτον κακή έξοδος του Χουάντερσον και αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, κόρνερ για την Ξάνθη

9′: Ένα σουτ του Σολτάνι περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον

1′: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΞΑΝΘΗ: Ζαροπουλος (46′ Κυριακίδης), Μπαξεβανιδης (77′ Μπαρέτας), Γουάλας (46′ Μπέρτος), Σολτανι (55′ Ρενάν), Βασιλακακης (46′ Ομπόντο), Κλειτον (68′ Λαζαρίδης), Φλίσκας (46′ Παπαστεριανός), Γουτας, Καπετανος, Λισγάρας (46′ Λουσέρο), Ράνος (77′ Κολλάρας)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος (46′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (75′ Σμίλτος), Ζιαμπάρης,  Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (58′ Τόσκας), Πασάς (58′ Κυριακίδης), Τσιλιανίδης (46′ Σιατραβάνης), Ρομάνο (75′ Ζιαμπάζης), Περόνε (58′ Λουκίνας).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top