«Ξεκινάμε με στόχο την παραμονή»

Με τον Γιώργο Κοσμίδη, η νέα προσπάθεια του τμήματος.

Άλλα αθλήματα

Αύριο στις 15.00 η ομάδα του γυναικείου πόλο δίνει τον πρώτο της αγώνα για τη φετινή σεζόν, κόντρα στο Ρέθυμνο. Το σχήμα θα είναι αρκετά νεανικό ενώ η μόνη που συνεχίζει από την περσινή ομάδα (μέχρι τώρα καθώς μπορεί πιο μετά να ενσωματωθούν και οι υπόλοιπες) θα είναι η Κατερίνα Ζάντου.

(Να σημειώσουμε ότι το ρόστερ που έχει παρουσιαστεί είναι με βάση αυτά που έχουν δηλωθεί στην ΚΟΕ)

Όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην «Ώρα για  μπλε» ο έφορος του ανδρικού τμήματος, που το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το γυναικείο τμήμα, Μάκης Καρυπίδης, ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του τμήματος είναι ο Γιώργος Κοσμίδης.

 

Ο κ.Καρυπίδης τόνισε ότι η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, κάνει πλέον μια νέα προσπάθεια με στόχο την παραμονή και από τις επόμενες αγωνιστικές προσδοκά ότι η κατάσταση στο τμήμα θα βελτιωθεί.

«Ηγείται ο Γιώργος Κοσμίδης»

«Στο τμήμα ηγείται ο Γιώργος Κοσμίδης που είναι έφορος στο τμήμα της κολύμβησης και είναι κάτι που χαροποιεί τον υγρό στίβο του συλλόγου, για να λειτουργεί πιο οργανωμένα.  Ο κ.Κοσμίδης έχει βγει «μπροστά» για μια πιο οργανωμένη προσπάθεια σε όλα τα τμήματα, για να συνεχίσουμε για τη βαριά φανέλα, το βαρύ σκουφάκι του Ηρακλή».

«Η ομάδα ήταν στον αέρα»

«Η ομάδα θα κατέβει κανονικά αύριο στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Μετά την παραίτηση του κ.Ιωακειμίδη τα πράγματα ήταν δύσκολα. Οι αθλήτριες από μικρή ηλικία πορεύτηκαν με αυτόν τον προπονητή και έφεραν επιτυχίες. Μετά από αυτό η ομάδα ήταν στον αέρα. Προσπαθούμε να συνομιλούμε και να έχουμε επαφή με τις αθλήτριες αλλά υπάρχει δυσκολία όσον αφορά το χώρο εδώ στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι μικρός, για ανεύρεση προπονητή. Με πολλές προσπάθειες και συναντήσεις κάποιες αθλήτριες πείστηκαν . Κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια όχι μόνο για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1 αλλά και για διακρίσεις».

«Το θέμα της παραίτησης έφερε κραδασμούς… μάθαμε να παλεύουμε»

«Η ομάδα αποτελείται από νέα κορίτσια και πιστεύω ότι από τις επόμενες αγωνιστικές θα είμαστε πιο πλήρεις. Η Ζάντου από την περσινή ομάδα θα κατέβει, οι υπόλοιπες όχι αλλά είμαστε σε επαφή, με την έννοια ότι προσπαθούμε να προσεγγίσουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου σεβόμενοι αυτά που έχουν επιτύχει αλλά και αυτά που τους έχει δώσει ο σύλλογος.

Σαφώς  το θέμα της παραίτησης έφερε κραδασμούς, υπήρχε δέσιμο με τον προηγούμενο προπονητή, είναι λογικό αλλά από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά για το σκουφάκι του συλλόγου.

Από την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε καλύτερα, ξεκινάμε όμως με το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά μάθαμε να παλεύουμε για να πάμε μπροστά».

Back to Top